pook مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 635 عنوان وای بیایید بگم چی شد مُردم و زنده شدم😭😭😭 1410 بازدید | 61 پست نشسته بودیم من و آبجیم و مامانم خواستم چایی بخورم یهو قند پرید تو حلقم بخدا خفه شدم راه نفسم بند اومده بود دیگه هیچی نمیدیدم نمیدونستم چیکار کنم خواهرم نمیدونست چیشده اشاره کردم بهش اونم اومد دوبار محکم به پشتم زد خداراشکر قند در اومد ولی یادش میفتم حالم بده میشه خیلی حس وحشتناکی بود 😔😔😔 بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️ 1403/09/19 | 23:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه_صورتی عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3026 اینا تلنگر هس خیلی دنیا رو جدی نگیر عزیزممیگن آدمی و آه و دمی سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست
توتفلندی عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2534 منم زن عموم اینطوری شد هرچی میزدیم پشتت هیچی آخرش چایی داغ خورد اب شد رفت پایینبیچاره تا ۲ هفته نمیتونست خوب حرف بزنه
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 34486 فیلمه بود تو سینما قند پرید گلوش مرد آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
pook مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 635 فیلمه بود تو سینما قند پرید گلوش مرد آره یاد اون فیلمه افتادم بخدا بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19543 باز خوبه براشما کسی پیشت بود ی ماه پیش اخرشب اومدم شیر بخورم یه تیکه خیلی کوچولو قندگذاشتم دهنم ی دفه پرید گلوم وااااای تصور کن شیر سرد قند گیرکرده نمیره پایین شوهرم سرکاره شب ساعت ۱۲تنهام حامله ام هستم.ب معنای واقعی مرگمو ب چشم دیدم دیگه هیییییچ راهی ب ذعنم نرسید ازسماور ابجوش ریختم تو استکان دااااغ داع سرکشیدم قند اب شد رفت پایین ینی فقط تاصبح گریه کردم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10548 شانس آوردی دور از جونت توی چند ثانیه میمردی خیلی باید مراقب بود موقع غذا خوردن ؛ قند خوردن ؛ نباید حرف زد ؛ نباید خندید حادثه خبر نمیکنه ؛ خودت باید مراقب باشی
pook مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 635 باز خوبه براشما کسی پیشت بود ی ماه پیش اخرشب اومدم شیر بخورم یه تیکه خیلی کوچولو قندگذاشتم دهنم ی دف ... وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.. منم همیشه تنهام امروز شانسی خواهرم اینا همینجا بودن خداراشکر بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10548 توی شهر ما همین امسال خانمه داشت سیب میخورد سیب گیر کرد گلوش فوت کرد طفلک یه بچه هم توی روستا نصفه شب رفت آب بخوره ؛ یکدفعه زیاد خورد چسبید خفه شد فوت کردچه حادثه هایی پیش میادپس آدم باید خودش احتیاط کنه
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19543 وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.. منم همیشه تنهام امروز شانسی خواهرم اینا همینجا بودن خداراشکر خدارحم کرده بهمون همین.من ک میگم دعای این طفل معصوم توشکمم بود زنده موندیم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
pook مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 635 توی شهر ما همین امسال خانمه داشت سیب میخورد سیب گیر کرد گلوش فوت کرد طفلک یه بچه هم توی روستا نصفه ... آره خیلی شنیدم با این چیزها فوت میکنن😔😔من خدابهم رحم کرد بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️