چرا دانش آموزان انسانی و ریاضی خودشون رو خیلی خودشون رو تحت فشار قرار میدن توی کنکور آخه کنکور قبول نشدن میرم آزاد یا پیام نور واقعا یکی از دوستم پشت موند انسانی هم هست یعنی خودش میتونه بره دانشگاه با رشته آیی که دوست داره چرا عمرشو داره تلف میکنه
چون دوست ندارن برن آزاد یا پیام نور ...چون دوست دارن تو دانشگاههای معتبر ادامه تحصیل بدن
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه وضعشون خوبه یعنی متوسطه میتونه بعد پیام نور نیمه دولتی هست و کمتر میگیره نسبت به آزاد هم کلا نه فقط الان دوستم خیلی از کنکور های انسانی و ریاضی هم اینجور هستند من بعضی وقتا میگم خوشبحالشون علاقشون چیزیه که بهش میرسن زود و استراس نداره نه اینکه رشته اسونیه نه هر رشته ای سختی های خودشو داره اما میرسن زود بهش ولی میبینم بعضیا خیلی بزرگش کردن و پشت میمونن و از عمر ووقتشون رو هدر میدن
مشکل هزینه هست بعد پرستیژ آزاد و پیام نور رو با دولتی مقایسه می کنیداگه اینجوریه تمام رشته ها میتونن ...
نه میدونم این که معلومه دولتی من میگم پشت میمونن چرا یعنی دوسال یا بیشتر خب نمیشه پیام نور یا آزاد برن متوجه منظورم شدین من دعا میکنم که تجربی اینجوری بشه
نه عزیزم خودتو گول نزن تو اگر الان ویزات حاضره و بالا ۲ میلیارد تو حسابته بگو مهاجرت درضمن دانشگاه ا ...
اخه گول زدن نیستا .
دانشجوی مهندسی برق شریف که همه همکلاسی هاش آنی دارن بورس میگیرن تو خفن ترین دانشگاه های آمریکا و کانادا با دانشجوی برق یه دانشگاه خیلی سطح پایین که بدون کنکور وارد شده اصلا قابل مقایسه نیست.
من دارم راجب زحمت خودشون حرف میزنم وگرنه بله پول پدر گرامی همیشه حلال مشکلاته.