2777
2789
عنوان

بچهاااا ی لحضع بیایددد

322 بازدید | 25 پست

بچها تاپیک قبلیم و بخونید نوشتم محبت الکی و ...

الان برگشته گفته فدات شم و اینا اگه بگم نیاز نیست کسی فدام بشه بده ؟؟؟ 

بنظرتون خیلی غر غر و نیستم 

آخه اصلا حرف نزدیم یعنی ی سلام خوبی بعد دیدم اهمیتی به حرفم نداد گفتم شب بخیر اینجوری شب بخیر گفت آخه این شب خیر و محبت به چ درد میخوره وقتی تو ی کلمه حرف نمی زنی ...

تو حضوری ام خیلی تو قیافه و سردم همش حس میکنم رفتارم بده ولی واقعا اینجوری محبت ام دوس ندارم 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته نگو

چرا آخه شما ناراحت نمیشی اگه چیزی بگی بعد طرف بگه چی بگم خسته نباشی بعد اصلا دیگه حرفی نباشه !؟ میترسم حرفی بزنم همین محبت الکی ام دیگه نکنه 😑

یکم شل کن بابا با اخم وتخم ولجولجبازی ادم فقط از چشم میفته البته گاهی لازمه ها اما زیادیش جالب نیس

راست میگی 😂 الان چیکار کنم بنظرت؟ دوباره بهش بگم همو ببینیم یا مثلن رفتم پیشش اخم و تخم نکنم ؟ یا اصلا الان جواب شب بخیرشو بدم یا ن؟ 

۹روز دیگه تولد مامانمه شوهره رفته شمااااال معلوم نی کی بیاد موندم چیکار کنماز اینور خب شب یلداهم هست

هیییی 

۹روز دیگه تولد مامانمه شوهره رفته شمااااال معلوم نی کی بیاد موندم چیکار کنماز اینور خب شب یلداهم هست

فضولیه ولی چرا خودت باهاش نرفتی ؟ 

راست میگی 😂 الان چیکار کنم بنظرت؟ دوباره بهش بگم همو ببینیم یا مثلن رفتم پیشش اخم و تخم نکنم ؟ یا ا ...

تو جواب شب بخیرشو بده

بعدم بزا اون پیش قدم شه هموببینید تونگو بعدم رفتی زیاد تو قیافه نباش زیادم چسب نباش ی لبخند ملیحم داشته باش همیشه اخم نکن

فضولیه ولی چرا خودت باهاش نرفتی ؟

نه بابا عزیزم این چه حرفیه

سفر کاری هستش پروژه دارن اونجا با عموهاش رفتن گفته تا آخر هفته احتمالا تموم بشه ولی چشمم آب نمیخوره چون اکثرا خیلی طول میکشههههه

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

تو جواب شب بخیرشو بدهبعدم بزا اون پیش قدم شه هموببینید تونگو بعدم رفتی زیاد تو قیافه نباش زیادم چسب ...

آخه اول من شب بخیر گفتم از رو ناراحتی اونم گفت فدات شم عزیزم شبت بخیر فک نکنم دیگه چیزی باشه بگم ...