2777
2789

ب نیت علی اکبر ی صلوات یا حمد بخونید ۳روزه ازش بی‌خبریم گوشیش خاموشه شهر دیگس آدرسم نداریم ازش داریم دق میکنیم دعا کنید امشب زنگ بزنه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیم کارت گوشی خاموشم قابل ردیابیه با 110 تماس بگیرید

گوشیشه سادس بهشون گفتیم فعلا کاری نکردن 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
منم فرستادم. امیدوارم صحیح و سلامت باشن و بزودی با شما تماس بگیرن‌. لطفا تو همین تاپیک ما رو هم با خ ...

مرسی گلن خدا خبرت بده چشم حتما

دوست هم اتاقی همکار چیزی نداره؟

هیچکسو نداره تو اون شهر و کسیم ما‌نمیشناسیم

عزیزم من براشون حمد میخونم، چرا 110 نمیرید؟ الهی بگردم، درکتون میکنم امشب براشون حسابی دعا میکنم

گفتیم فعلا کاری نکردن مرسی فدات شم خدا خیرت بده

انشالله پیدا میشن احتمالا شارژر شون خرابه یا ممکنه موبایلشون خراب شده صلوات فرستادم براشون

مرسی عزیزم ولی این احتمال نیست میدونه پدر مادر من مشکل قلبی دارن و سریع اگر نگران شن سکته میکنن نمیدونم کجاست ک ازش خبری نیست مادرم داره دیوونه میشه ان شاالله ک‌امشب خودش زنگ بزنه

براش حمد خوندم انشالله به مراد قلبیت برسی برام لطفا دعا کن

مرسی گلم منم‌براتون حمد صلوات خوندم