2777
2789
عنوان

مدام حالت تهوع دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زیاد بیرون باشم یا اعصابم خرد باشه اره اتفاقا همین امروز سردرد گرفتم

ب احتمال زیاد میگرن داری 

برو ام ار ای مغز 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اره استرس که زیاد دارم

مشکلت همینه . نوشیدنی با عرق بیدمشک بخور خیلی آرام بخشه مثلا چای می خوری دو قاشق عرق بیدمشک بریز توش یا سر سفره آب می خوری یک قاشق عرق بیدمشک بریز  خیلی جواب میده

این نیز بگذرد .....
میگرن در اثر چی به وجود میاد؟ دیگه چه علایمی داره

سردرد و حالت تهوع دائمی داره 

من یکسره اینجوری بودم فک کردم معدم خرابه 

ولی سردردم شدید بود و ی جوری حالت تهوع داشتم ک بعضی وقتا بالا میاوردم ک دیگ رفتم دکتر گف این علائم مال میگرنه رفتم ام ار ای متوجه شدم که اره هست دیگ دارو داد 

علائم دیگه ای ندارم 

فق تو سرما و گرما شدید بدتر میشه 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️