2777
2789

شوهر اقواممون اینجا بود برای درست کردن وسیله خراب شده منزل که تو حیطه شغلی شون بوده 

موقع رفتن شوهرم گفت کاپشن من کو کو با عجله منم برم بدرقه کنم. من رفتم کاپشن شوهرم بیارم پام خورد به دسته جاروبرقی خوردم زمین بدجور بعد به شوهرم گفتم اروم منو به عجله انداختی افتادم شوهرم برگشت به جای اینکه دستم بگیره بلندم کنه بگه چیزیت نشد پیش اون فامیله برگشت گفت دسته جاروبرقی برداری از زمین نمیفتی زمین اینم داشت مینداخت گردن من با لحن بد 

شما بودین ناراحت نمیشدین؟ گفتم پیش اون میگفتی چیزیت نشد؟ داشت طرف کفشاشو میپوشید بره بعد که بدرقه کردی میومدی میگفتی اگه این دسته جاروبرقی برمیداشتی نمیفتادی و غیره چرا پیش مردم منو خراب میکنی اون لحظه دنبال خراب کردن گشتی چرا باید منو بلندم میکردی نظرتون بگید خواهشا صادقانه بگید حق دارم دلخور شم؟ 

خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری  واقعا  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

شما چرا گفتی چرا منو هل می‌کنی میزاشتی مهمونا بره بعداً میگفتی 

جواب های هوی است 

البته حق هم داری منم برام پیش آمده ولی یاد گرفتم منم در خفا به همسرم گوشزد کنم تا اون هم یاد بگیره

حق دادی ولی کش نده موضوع رو.

نمیتونم ببخشمش خودش میدونه نقطه ضعف من اینه گفتم صد بار منو تو خونه بکش فوشم بده ولی پیش دیگران منو بذار بالا سرت ادب رعایت کن الان منو خراب کردی بهت جایزه داد؟ چی داد! یا گفت افرین چقدر خوب خراب کرد زنشو؟ چی فکر کردی با خودت؟ 

خدایاشکرت
یکبار بد توی جمع قهوه ایش کن.

اون بدتر میکنه اخه اونوقت همیشه میترسم توی جمع حتی باهاش حرف بزنم به اسم شوخی های مسخره میرینه بهم بعدا اعتراض میکنم میگه شوخی بود تو جنبه نداری درحالی که هیچکس نمیخنده پس شوخی نیست 

خدایاشکرت
گذشت کن به خوبیهای آقات فکر کن . تموم شده بگو زشت شد خوردم زمین همین

اون طرف بره به خانومش بگه بعد بپیچع توی فامیل چی که فلانی و فلانی اخر زندگیشونه عین سابق هوای زنشو نداره ببخشید ری در به زنش اونوقت چیکار کنم اخه 

خدایاشکرت