2777
2789

واقعا ایم مواقع باید تنها شون بزاریم و حرفی نزنیم؟

یا میخوان که بیشتر بهشون توجه بشه؟

من نمیدونم الان چیکار کنم

آره عادی باش .به پروپاش نپیچ تا خودش اوکی بشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

مردا که مث دخترا نیستن وقتی میگن تنهام بزار یعنی باید تنهاش بزاری

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا مث زنا نیستن وقتی بگن میخایم تنها باشیم ینی واقعا نیاز دارن ب تنهایی اون تایم

منم هی میگم بهش نه من تو رو تنها نمیزارم هر مشکلی باشه دوتایی حل میکنیم

ولی آخه من تحمل این حجم از سکوت رو ندارم

چیکار کنم؟

تنهاش نزار،ولی بدون برای تخلیه روحی ممکنه داد بزنه، پس آستانه تحملت را بالا ببر.بعدا به خاطر این گذش ...

میدونین سکوت میکنم یعنی میترسم سرم واد بزنه من گریه کنم

من خیلی زودرنجم 

حس میکنم برای ازدواج و رابطه زن و شوهری باید از جنس بتن باشم ولی شیشه ام

مردا برعکس زنا هستن وقتی خستن یا سکوت میکنن یا ناراحت و عصبانی یا هرمشکلی باید تنهاشون گذاشت چون دوس ...

اره مثلا میگم مشکل مالی داری میگه نه ندارم

یه کلمه ای جواب میده 

منم دیگه گفتم شب بخیر و دارم کتاب میخونم

میدونین سکوت میکنم یعنی میترسم سرم واد بزنه من گریه کنممن خیلی زودرنجم حس میکنم برای ازدواج و رابطه ...

زنها در اصل از شیشه هستند ولی روح قوی دارند که مرد را میتونه آروم کنه،

کم کم عادت میکنی، بالاخره، ناراحتی هم قسمتی از زندگیه،

زندگی زناشویی فراز ونشیبش بیشتر از مجردی هست.

اره مثلا میگم مشکل مالی داری میگه نه ندارمیه کلمه ای جواب میده منم دیگه گفتم شب بخیر و دارم کتاب میخ ...

ببین راز زندگی خوب سکوت و رها کردن مرد هست 

زن دریافت کننده و مرد تامین کننده هست 

رهاش کن بزار ۱۰قدم اون بیاد سمتت دوقدم تو برو 

تمام تمرکزت خودت و بر نامه هات و هدفت باشه

ببین راز زندگی خوب سکوت و رها کردن مرد هست زن دریافت کننده و مرد تامین کننده هست رهاش کن بزار ۱۰قدم ...

دوست عزیز،چند کلام آخرتون خیلی به دلم نشست.و منم در تلاشم برای رسیدن بهش.ولی نمی‌دونم چه برنامه و هدف دارم،واقعا نمی‌دونم.تمذکز روی خودت دقیقا یعنی چی؟

چند وقته به این نتیجه رسیدم که راه آرامش و سلامتی روانم فقط همینه

دوست عزیز،چند کلام آخرتون خیلی به دلم نشست.و منم در تلاشم برای رسیدن بهش.ولی نمی‌دونم چه برنامه و هد ...

خودسازی 

از نظر اخلاق و رفتار 

روی خودت کار کنی 

بهترینش الگو برداریه 

یعنی بدون در نظر گرفتن دیگران بهترین نسخه خودت بسازی 

انگار تنهای تنهایی و باید از پس خودت بربیای 

و در کنار دیگران شاد و خوشحال و پرانرژی باشی