2777
2789

برای اینکه بهتر بتونین با دیگران ارتباط بگیرین یا تو جمع صحبت کنین چه کردین؟

از ترس‌ هایتان نترسید! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط مجبورم کرد یکم اجتماعی تر شم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من به خاطر کار مادرم از بچگی رفتم مهد و خیلی برام مفید بود الان هم راحت ارتباط برقرار میکنم با دیگران 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه شرایطی؟ کاری؟ چجوری؟

بله کاری 

همش باید با بقیه در تعامل باشم منی که خودمم صدای خودمو کم میشنیدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تراپی چطوریه؟ بهتون تمرین میدادن؟ چه پادکستی؟ چه کتابی؟

تمرین اره مثلا می‌گفت جلوی فلانی این حرفو بزن اینجا اونجا اینو بگید اونو نگید صحبت کردنه تراپی و دارو نمی‌ده 

پادکست های شیرین ناصری معجزه بود برام 

چگونه با هرکس ارتباط برقرار کنیم 

رهایی از مارپیچ بود فک کنم اسم این چون زود خوندم یادم نیست 

فن بیان 

قانون کاریزماتیک 

بله کاری همش باید با بقیه در تعامل باشم منی که خودمم صدای خودمو کم میشنیدم

هر حرفی رو میتونین بزنین؟ یعنی حرف کم نمیارین؟ وقتی یه حرفی میزنین شر حرفتون میتونین بمونین؟ من مشکلم بیشتر ایناست. میخوام بدونم اینها هم حل میشن؟ 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

تمرین اره مثلا می‌گفت جلوی فلانی این حرفو بزن اینجا اونجا اینو بگید اونو نگید صحبت کردنه تراپی و دار ...

میشه یه نمونه از تمرینهای تراپی رو مثال بزنید. 

ممنون بابت کتابها و پادکست‌ها

از ترس‌ هایتان نترسید! 

هر حرفی رو میتونین بزنین؟ یعنی حرف کم نمیارین؟ وقتی یه حرفی میزنین شر حرفتون میتونین بمونین؟ من مشکل ...

اوایل خیلی سوتی لفظی میدادم ولی خیلی بهتر شدم

با تو اجتماع رفتن بهتر میشی 

کم کم شروع کن مثلا تنها برو تو یه مغازه قیمت یه لباس بگیر

پرو کن اگه فروشندش خانمه ازش نظر بخواه حتی اگه اون لباسو نخری

میشه یه نمونه از تمرینهای تراپی رو مثال بزنید. ممنون بابت کتابها و پادکست‌ها

خواهش میکنم امیدوارم مفید بوده باشه مثلا یکیش اینکه حرفام رو گسترش بدم مثلا یکی ازم پرسید چقدر اینت قشنگه نگم ممنون فقط ادامه بدم و واقعا از هم صحبتی با اکثر آدما چیز یاد گرفتم 

یه نمونه دیگش اینه مشترکی پیدا کنید بین آدمی که میخاین ارتباط برقرار کنید راجب اون صحبت کنید دغدغه مشترک هدف مشترک 

اینها علاوه بر روابط اجتماعی روی زندگیم هم موثر بوده و سودمند 

ولی بنظرم همه زنان ایران یکبارم شده پادکست های شیرین رو گوش بدن

اوایل خیلی سوتی لفظی میدادم ولی خیلی بهتر شدمبا تو اجتماع رفتن بهتر میشی کم کم شروع کن مثلا تنها برو ...

نه اینا رو هیچ مشکلی ندارم

بیشتر مشکلم حرف زدن تو جمعه. تو کلاسهای دانشگاه ساکتم. سریع نظرم عوض میشه وقتی یکی یه چیزی میگه. پیرو نظرات خودم نیستم. از این نظر مستقل نیستم. دوست دارم همیشه رو حرف خودم پافشاری کنم ولی نمیتونم

از ترس‌ هایتان نترسید!