2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم

229 بازدید | 21 پست

من تازه نامزدم چند هفته پیش دست اغشته با پیش اب همراه با بزاق و یکم از روش لباس بهم برخورد کرد ولی مایعه اصلی اصلا نیومد پریودم نامنظمه تقریبا ولی نه خیلی الان سه روزه تاخیر افتاده ممکنه باردار باشم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش فداتشم...‌چیزی نمیشه ....البته بگما خودم دست کمی از نو ندارم 😂دوماه پیش یکاری کردیم مشاب ...

همه مسخره میکنن ولی من حتی نمیتونم بخوابم😂😂😂

اخه بدتر پریودم به تاخیر افتاده به مامانمم نمیتونم بگم هرچی زعفرون داشت رو تموم کردم ولی بازم نمیشه

همه مسخره میکنن ولی من حتی نمیتونم بخوابم😂😂😂اخه بدتر پریودم به تاخیر افتاده به مامانمم نمیتونم بگ ...

می‌دونم چی میگی واقعاااااا...درکت میکنم من با اینکه نزدیک دوماه و نیم گذشته و پریود شدم و الان منظر سومین پریود بعد اون ماجرا هستم توهم بارداری دارم.....

ببین من تو این دوماه کلی مشاور آنلاین گرفتم و سوال پرسیدم و نظر بیشتر اون ماما و متخصص زنان و زایمان این بوده ک خوردن زیاد گرمیجات و مخصوصا زعفرون باعث میشه ک نتیجه عکس بده ینی اگر زیاد این دمنوش زعفرون و اینا مصرف کنی حتی ممکنه عقب بندازی 

یکم بمون کاری نکن یکم استرست رو کم کنی ایشالله میشی اگر نشدی بیبی بزن....

وای گ این بیبی چک زدم چقدر استرس داره 😶‍🌫️😑😑من ک سرش یدور رفتم اون دنیا و برگشتم از استرس 😂😶‍🌫️

می‌دونم چی میگی واقعاااااا...درکت میکنم من با اینکه نزدیک دوماه و نیم گذشته و پریود شدم و الان منظر ...

نه دیگه سه بار پریود شدی ولش خواهر 😂❤️❤️

می‌دونم چی میگی واقعاااااا...درکت میکنم من با اینکه نزدیک دوماه و نیم گذشته و پریود شدم و الان منظر ...

من که اصلا نمیتونم بیبی چک بگیرم از اسمشم میترسم 😂😂