2777
2789
عنوان

کیا آمپول ریه زدن چند هفتگی زدین

1379 بازدید | 22 پست

سلام خانما من دکترم گفته ۲۶هفته برم بیمارستان بستری شم برای آمپول ریه سرکلاژم و حلقه گذاشتم و استراحت مطلقم...ممکنه سر وقت زایمان کنم؟ چند درصد احتمال زایمان زودرس هست؟و اینکه اگه سرموقع زاینمان کنم مشکلی نیست به خاطر این آمپول ریه ها؟

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا این امپول تأثیر بدی رو جنین نداره

خداروشکر میگم من با این وضعیت میشه سرموقع زایمان کنم؟

من ۳۰ هفته زدم اما ۳۸ هفته زایمان کردم شما دکتر گفته ۲۶ هفته زایمان کنی؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من ۳۰ هفته زدم اما ۳۸ هفته زایمان کردم شما دکتر گفته ۲۶ هفته زایمان کنی؟

من گفته ۲۶ هفته آمپول رو بزنم زایمان رو نمیدونم کی باشه

الان چند هفته اید؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤