من حامله نیستم ولی دوسدارم سینه هام بزرگ شن چیکار کنم بنظرتون؟؟
ماساژ بده با روغن زیتونی یا روغن ماساژ خییییلی تاثیر داره
من خودم دارم انجام میدم خداکنه درست بشن😖😖😖😖
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
منم از وقتی دخترمو از شیر گرفتم سایزش کوچیک شده منم دوس دارم یکم بزرگشه😕
عییین من
قبلا85بود الان75 خیییلی بده.عین بادکنکی ک خالی شده
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
می بخشید الان که این اتفاق افتاده براتون افتاده شده؟
اره خیلی
مثلا قبل شیردهی کاملا بالا بودن
اما الان افتادن و
چون من سینه هام خودشون بزرگ بودن شیرم ک اومد توش خیییلی بزرگ شدن بعدقطع شیردهی سوتین سفت بستم بدتر کوچیک شدن و شل
توشون خااالیه ولی قبل شیردهی گوشتی بودن
نه ولی خیلی نوشته تاثیر داره شبا سوتین نمیبندم و ماساژمیدم روبه بالا