2777
2789
من حامله نیستم ولی دوسدارم سینه هام بزرگ شن چیکار ‌کنم بنظرتون؟؟

ماساژ بده با روغن زیتونی یا روغن ماساژ خییییلی تاثیر داره

من خودم دارم انجام میدم خداکنه درست بشن😖😖😖😖

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
منم از وقتی دخترمو از شیر گرفتم سایزش کوچیک شده منم دوس دارم یکم بزرگشه😕

عییین من

قبلا85بود الان75 خیییلی بده.عین بادکنکی ک خالی شده

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماساژ بده با روغن زیتونی یا روغن ماساژ خییییلی تاثیر داره من خودم دارم انجام میدم خداکنه درست بشن😖 ...

فرقم میکنه الان تو نتیجه ای هم گرفتی دیدی

یسری آدمارو نباید بالا برد باید بالا آورد😏😏😏😏
قبلا ميگفتن ازدواج كني بزرگ ميشه من نفهميدم ارتباط ازدواج با سينه بزرگ سدنو

ربط شو نمیتونم بگم چون قطع دست رسی میشم.ولی ربط داره من خودم قبل ازدواج۸۰بودم الان۹۵م

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم
می بخشید الان که این اتفاق افتاده براتون افتاده شده؟

اره خیلی

مثلا قبل شیردهی کاملا بالا بودن 

اما الان افتادن و

چون من سینه هام خودشون بزرگ بودن شیرم ک اومد توش خیییلی بزرگ شدن بعدقطع شیردهی سوتین سفت بستم بدتر کوچیک شدن و شل

توشون خااالیه ولی قبل شیردهی گوشتی بودن

فرقم میکنه الان تو نتیجه ای هم گرفتی دیدی

نه ولی خیلی نوشته تاثیر داره شبا سوتین نمیبندم و ماساژمیدم روبه بالا

من ۷۰ هم بشه راضیم😢

من الان75 ولی شل