2777
2789

سلام خانم های عزیزم لطفا فقط کسایی که بعد سقط سریع حامله شدن بهم‌بگن سقطشون کی بوده و بعدش سریع حامله شدن؟میخوام‌ببنم بعدش باید صبر کرد چون میگن باید ۲ تا ۳ ماه صبر کرد یا میشه حامله شد اتفاقیم نیوفته من ۵ هفته بودم ک سقط شد.

عزیزم منم هشت هفته سقط کردم اما بعدش پنج شیش ماه صبرکردم تا بدنم تحلیل رفته دوباره جون بگیره...الان هم ماه دوم اقدام هستم و فعلا خبری نیس

اللهم صل علی محمّدوآلِ محمّدوعجِل فرجهم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته قبل جمعه دفع کردم پنج هفته دکترم استراحت نداد بهم همین هم لتروزول شروع کرد برام سه شنبه هم هاش سی جی میزنم

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

توی همین سایت دو نفر اومدن گفتن بلافاصله بعد از سقط باردار شدن. یکیشون ماه هشتم بارداری بود و یکی دیگه هم بچه ش دو سالش شده بود.

ولی خب دلیل نمیشه این نسخه برای همه صدق کنه. معمولا دکترا توصیه نمیکنن. تصمیم با خودته

من دوهفته پیش هفت هفتم بود سقط کردم و دکترم گف یه ماه صبر کن دوباره اقدام کن،زن عمویه خودمم سقط کرد ی ماه صبر کرد ماه بعد باردار شد

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

عزیزم من بعد سقط پریود نشدمم یعنی خون ریزی تمام شد یک هفته بعدش اتفاقی باردار شدم

کمتر از یک ماه یعنی

دکتر دعوا کرد

خودمم خیلی ضعیف شدم و نفس کم میاوردم

بدنم جون نداشت 

ولی بخیر گذشت همچی

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

منم بچم سقط شده بود تا یکسال بچه نمیخواستم ازبس اذیتم شدم سر سقط ولی تقریبا چهار پنج ماه بعد ناخواسته باردار شدم

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐