2777
2789

خواهش میکنم ازتون همین اول نگید برو پیش تراپیست و مشاور چون اصلا شرایطشو ندارم...بچه ها من از وقتی ازدواج کردم بدجور توخودمم همش نشخوار فکری دارم از محیط کارم متنفر شدم خیلی محیط سمیی شده برام اما چون مجبورم و کلی قسط داریم به اجبار دارم تحملش میکنم.اصلا دست و دلبازم به هیچکاری نمیره انکار نه انگار تازه عردسم حتی در ماه یه اصلاح هم نمیکنم چه برسه به زنانگی و مراقبت از پوست و موم.همین که ذره ای توجه شوهرم نسبت بهم کم میشه خودمو به در و دیوار میزنم که توجهشو بدست بیارم فکز میکنم بخاطر اینکه شوهرم ادم بیخیالیه منم اینطور شدم😓😓

خب چرا نمیری پیشه روانکاو 

مشاور نه روانکاو 

روانکاو از روانشناس و مشاور خیلی بهتره 

الان مثلا ما اینجا چی بهت بگیم خب عزیزم؟! 

یه روانکاو کاربلد گیدا کن برو پیشش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیری پیشه روانکاو مشاور نه روانکاو روانکاو از روانشناس و مشاور خیلی بهتره الان مثلا ما اینجا ...

خواستی من یکی سراغ دارم بهت معرفی کنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کارت چیه دلیل نفرتت از محیطش؟

یه شرکت کار میکنم که در حال ورشکستیه مدام به نیروها میگن ما دیگه باید جمع کنیم.همش بهمون کارای شخصی میدن انجام بدیم مثلا من قرار بود کارای حقوقی شرکت زو انجام بدم اما از وقتی افتاده تو ورشکستگی علاوه براینکه حقوق رو خیلی دیر میدن کلی کارای حقوقی و شخصی خانوادگی هم میندازن رو دوشم...خیلی رو روحیه م اثر گذاشته

هر روز که میدونی حس رابطه هست به خودت برس و آرایش کن برا شوهرت روزای دیگه هم همیشه تمیز و خوشبو باش ...

هیچی دوس ندارم.دوس دارم فقط بخوابم رو تخت زل بزنم به سقف.نه اشپزی نه خوشگل کردن .هیچی سرحالم نمیاره از خودم بدم اومده واقعا

منم به شدت از زندگیم وشوهرم ناراضیم،و امکان طلاق گرفتنم ندارم وهی خودخوری کردم وباعث شد افسردگی بگیرم ،بعد چند سال بلاخره رفتم پیش دکتر ودارو داده استفاده کنم.

چون گفتی نگید برو پیش تراپیست،اینارو گفتم ولی بهت میگم حتما برو چون مشکلت حادتر میشه.

بروپیش مشاور اولش

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

والا راه من این خودمو بزنم به بیخیالی اگر بخوام خیلی فکر کنم حالم بد میشه خیلی خیلی بد حتی از شما بد ...

زدم بیخیالی ولی بدبختی اینه اصلا حس و دوق و شوقی برای ادامه ندارم.هیچ ذوقی ندارم تو خونه خودم

باید حال خودتو خوب کنی و انرژیتو بالا نگهداری

بپذیری شرایط زندگیت عوض شده و به این فکر کنی که چقدر استقلال مالی و درآمد داشتن برای آینده ت خوبه و سر احساس کارو ترک نکنی 

ماهیانه یه هدیه ی کوچیک به خودت بده

تا حس بد سراغت اومد سریع یه دوش بگیر

اینجوری هم تمیزی هم آب معجزه می کنه

هر از گاهی غذاهای جدید درست کن

برا خودت برنامه بذار

مثلا بگو روز جمعه صبح هر هفته حتما پنکیک درست کنم و واقعا پاش بمون 

هر روز صبح رختخوابتو مرتب کن

این چیزای کوچیک شاید فک کنی کم اهمیته ولی خیلی مفیده

من خودم تا حدودا یک سال درگیر افسردگی پس از ازدواج شدم

شوهرمم آدم خوبیه ولی افسرده شدم

منظورم اینه لزوما قرار نیس طرف بد باشه

عادت کردن به شرایط جدید برا همه راحت نیس

زدم بیخیالی ولی بدبختی اینه اصلا حس و دوق و شوقی برای ادامه ندارم.هیچ ذوقی ندارم تو خونه خودم

والا من خودم به چیزای کوچیک دلخوشم ،خصوصا با پخت کیک و نان و شیرینی حالم کلی تغییر میکنه اصلا عجیب آرامش بخشه برام ،هروقتدحالم خیلی بده میرم آشپزخونه و از زندگی لذت میبرم ،اصلا شیرینی دوست ندارم ولی عجیب حالم خوب میشه