2777
2789
عنوان

تو مهمونی کسی بهم توجه نمیکنه

263 بازدید | 14 پست

تو مهمونی و هر مراسمی معمولا کم حضور پیدا میکنم ولی بازم احترام آن چنان زیادی برام قائل نیستن، کلاس یازدهم ام. الان یه عده میریزن سرم که بچه ایی. آره سن ام کمه. ولی مشکل بالا رو چجور حل ش کنم.😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات مهم نباشه همین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چه توجهی مدنظرته؟

مهمونی هایی ک دعوت میشی چجور مهمونی ای هستن؟ خانوادگی و فامیلی یا دوستانه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

من با سی سال سن این مشکلو دارم واقعا دردناکه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

چه توجهی مدنظرته؟مهمونی هایی ک دعوت میشی چجور مهمونی ای هستن؟ خانوادگی و فامیلی یا دوستانه

مهمونی های خانوادگی رو میگم، مهمونی های دوستانه از نظر احترام متوسط و خوبن