2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂لعنت بهت کلی خندیدم😂😂منو آجیم بچه بودیم چالش میزاشتیم هر کی بلند تر عر عر کرد😂😂

لعنت به خودت 🤣🤣

چیکار کنم؟ 😆 دو واحدی هستیم حمومشون وصله به پذیرایی ما اعصاب نداریم 

تازه عروسی کردن مرده در پوست خودش نمیگنجه بدبخت

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

ما که دیگه به سر و صدای عادیشون عادت کردیم 

مصیبتمون از ۱۱ به بعده

فکر کن ۱۰ خاموشی میزنن

از ۱۱ میرن رو کار تا دو،سه نصفه شب

قشششششششششنگ صداشون میاد 

اتاقشون بالای اتاق بچه هاست

پسرم میگه مامان صدای چیه ، پسرشون داره طناب میزنه🫠😂

میگم آره مامان جون طناب میزنه لاغر کنه😂😂😂

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
نصفه شبا اصلا این همسایه طبقه بالامون با بچه هاش انگار سم اسب دارن

این احمق ها دیواربه دیوار ما هستن اینقدر وحشیانه میدون حد نداره اونم ساعت ها از شانسشون طبقه زیری خونه نیست خونه ما میلرزه چه برسه طبقه زیری داد میکشن به خدادقلبم درد گرفته به ما میگن شما حساسین لعنت بهشون آخه آشغال های روانی طبقه اول خونه بگیرین شنا که بی فرهنگین

همسایه ما ساعت یک شب تا چهار صبح مهمون دارن صدای خنده و جیغ زدناشون توی خونه ما است.هزار بار تذکر دا ...

صاحبخونه هستین اوناچی برای این میپرسم چون مستاجر میتونه جاش رو عوض کنه

این احمق ها دیواربه دیوار ما هستن اینقدر وحشیانه میدون حد نداره اونم ساعت ها از شانسشون طبقه زیری خو ...

جالب اینجاست زنگ میزنی مامور میاد میگن از ساعت ۸صبح تا ۱۲ شب آزادن همسایه هامون دعواشون مامور اومد اینجوری گفت😂🤦‍♀️

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

صاحبخونه هستین اوناچی برای این میپرسم چون مستاجر میتونه جاش رو عوض کنه

خونه مال شوهرم هستش.اونا مال خواهرشون دو ساله خون ما رو توی شیشه کردن فکر نکنم برن.هر چقدر ب شوهرم میگم اینجا رو بفروش بریم قبول نمیکنه

خیلی به خدا با خواهش بارها اینقدر به دیوار زدم خودم خجالت میکشم دیگه خسته شدم ۲تا بچه وحشی داره اصلا ...

حالا ما مستاجریم 

هر جایی که میریم هستن کسایی که اذیت میکنن 

مثلا یه جا وقتی مهمان داشتن تا نزدیکای اذان صبح بزن و بکوب و آهنگ ،گاهی هم تنبک میزدن و هو می‌کشیدن.

یه جا واحد کناریمون پدر و پسر هر روز همدیگه رو کتک می‌زدن 

تپش قلب می‌گرفتم 

پیرمرد رو می‌کوبوند به دیوار مشترک بینمون 

خونه تکون میخورد ،همش نگران بودم نمیره 

.

یه جا خانم جوون با یه بچه 

دم به دقیقه میومد خونه ما 

بچه ش مشکل اخلاقی داشت 

دیگه یک روز بهش گفتم نفرستش پیش بچه م 

چون حرکات زشت ازش دیدم 

گفت آره خب تنها که هست 

جم میبینه 

یه چیزایی یاد گرفته😳

یعنی روزی هم نبود نیان چیزی ببرن 

یعنی اونا مالک بودن 

اما ما مستاجر 

.

زعفران،خیار،گوجه ،رب،ترشی،حبوبات،نون،ادویه‌جات، آرد ،شکر،قند،یخ،برنج، نوار بهداشتی😕

مثلا میومد می‌گفت آرد و شیر و بکینگ پودر بده می‌خوام کیک درست کنم

دیگه ناچار صبح ها کفش ها رو از در واحد برمیداشتم تا فکر کنه خونه نیسیم گاهی در رو باز نکنم 

اصلا موجود عجیبی بود 

الان مشکلتون چیه

الان الحمدالله مشکلی نداریم 

اما خب ساکنین این مجتمع هیچ اهمیتی به نظافت نمی‌دن 

ده ماهه اومدیم 

اما کسی نیاوردن تمیز کنه 

ما همیشه خودمون جلوی واحد و مقداری از راه پله رو تمیز میکنیم.

پول نمی‌دن برا یه کارهایی 

مدیر رو گفتیم میگه فایده نداره