2777
2789

عزیزم من  پیش دکتر طب سنتی رفتم آزمایشاتم رو هم نشون دادم همچی نرمال بود گفت سودا داری دارو نوشت ضدسودا اینا … الان چند روزه میخورم کمی فرق کرده  باید بگذره ببینم چی میشه ولی کلا فکر کنم سودا اینا سخت از بدن دفع میشه چون خلط غلیظ تریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرروش شدم ولی دنبالش نرفتم خودبخود حل شد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اخه‌چجوری حل شد؟علائمت چیابودن

گوگل کن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

علائمت چیاهستن؟کمکم‌میکنی

من دست و ‌پام زیاد سرد میشه و زود دچار لرز میشدم ریزش مو یبوست اگزما دارم مخصوصا رو پاهام پوست کف پام به شدت خشکه و به زور مرطوب میمونه اما بیش ترین دلیلش وسواس فکری بود که رفتم پیش دکتر گفت بدنم خشکه و کم آبه داروی ضد سودا داده فعلا ده روز ایناس مصرف میکنم باید یه دوره بگذره ببینم چطور میشه، و اینکه حتما باید یبوست درمان بشه هر چه قدر اجابت مزاج بهتر بشه مواد زائر بهتر از بدن دفع میشن 

من دست و ‌پام زیاد سرد میشه و زود دچار لرز میشدم ریزش مو یبوست اگزما دارم مخصوصا رو پاهام پوست کف پا ...

منم همه ی اینارودارم، یبوست دارم باعث شده بواسیرشم

اسم قرص شماچی هست

منم همه ی اینارودارم، یبوست دارم باعث شده بواسیرشماسم قرص شماچی هست

برای یبوست دارو نداده گفته انجیر و سیب و سبزیجات زیاد بخورم با داروهای دفع سودا ،،،

من حدود ده سال پیش Ibs شدید داشتم تو مدرسه هم خیلی صدای شکمم اینا بیشتر میشد که مشخصه همش به خاطر استرسه ولی بعد از چند ماه بهتر شدم 

برای یبوست دارو نداده گفته انجیر و سیب و سبزیجات زیاد بخورم با داروهای دفع سودا ،،،من حدود ده سال پی ...

مم چهارساله دکترتشخیص ای بی اس داده خیلیییی توعذابم ، دیوانم کرده ،بریدم بخدا

میشه ازت خاهش کنم عکس داروهاتوبفرستی یا اسمشودقیق بگی؟؟🙏🙏🙏🙏

شمام احیانا صدای شکم وروده داشتی؟؟

همه مریضی های که تجربه کردم به خاطر استرسه ، ولی اون موقع بچه بودم نمی فهمیدم دکتر گوارش اینا رفتم نتیجه نگرفتم چند سال بعدش هم دچار اضطراب شدید اینا شدم به خاطر کنکور و …. به نظرم اگه مشکلت فقط مربوط به گوارشه بدون که یه روزی خوب میشه واسه منم اونطوری بود بعد از مدرسه همش گریه میکردم بهتره حواست رو با چیزای دیگه پرت کنی ورزش و دویدن و پیاده روی نسبتا سریع حتی ورزش مختصر روحیه من رو بهتر کرد و باعث شد شدتش کم بشه 

مم چهارساله دکترتشخیص ای بی اس داده خیلیییی توعذابم ، دیوانم کرده ،بریدم بخدامیشه ازت خاهش کنم عکس د ...

اسمشون رو میگم  ولی گفتم الان به خاطر سودا و وسواس این دارو ها بهم داده نه مشکلات گوارشی بهتره خودتم بت یه دکتر طب سنتی معتمد یا دکتر گوارش خوب مشورت کنی 

منضج سودا که ترکیب چند گیاه هست ، عرق بادرنجبویه  و تنتور اسطخدوس