2777
2789
اگه داره بگو اشکال نداره مهریه ۱۴ تا سکه قبول میکنم اما ۳ دنگ خونه باید بزنی بنامم این که دیگه تعریف ...

اخه سه دنگ رو سند ازدواج بنویسن اوکیه؟

شاید بعدا فروختش

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خرابکاری زیاد میکنن و میخان با همه باشن و میدونن که احتمال طلاق زیاده

بله

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دقیقاو انتطار دارن پول بیاره خانم هفته پیش تو کلاسمون بحث شد تمام پسرا گفتن همه چی نصف نصف چطور ما ک ...

واقعاً زیاده خواه شدن میگن مهریه نباشه اما از طرفی خیلیا خانواده های دخالت گری دارن که اگه عروس بنده خدا یه چوب کبریت تو جهیزیه ش کم باشه قیامت بپا میکنن 

باز بچه دار میشن منتظرن پدر زن و مادر زن میلیونها تومن خرج بچه و وسایلش کنن 

از طرفی زن شاغل میخوان که پا به پاشون دارمد داشته باشه و خرج کنه

کدوم دختر عاقلی این شرایط قبول میکنه؟ 

عذر میخوام خیلی رک میشه گفت اینجا نقش مرد صرفاً یه شریک جنسی میشه تو زندگی بقیه کاراش رو دوش دیگران میفته درصورتی هم شرع هم عرف هم قانون ما خرج و مخارج رو به عهده مرد گذاشته هم برای شروع زندگی هم ادامه ش 

مهریه که واسه نقد کردنش تو زندگی نیست انگار نمیفهمن اگه یه روز نباشن زن باید از ارث مرد مهریه شو برداره که بتونه زندگی کنه خیلی از خانما مهریه رو می بخشن یا میگن کی داده کی گرفته بعد شوهرشون به رحمت خدا میره هیچی گیرشون نمیفته تازه آواره شدن میفهمن چه بلایی به سرشون اومده 

واقعاً زیاده خواه شدن میگن مهریه نباشه اما از طرفی خیلیا خانواده های دخالت گری دارن که اگه عروس بنده ...

دقیقاااااااا موافقم 

اصلا مهریه فقط بحث طلاق نیس

از کل اموال اقا یک هستم میرسه به خانم

ولی اگه مهریه داشته باشه اول مهریه رو میدن + ۱/۸ اموال

اخه سه دنگ رو سند ازدواج بنویسن اوکیه؟شاید بعدا فروختش

باید دفترخونه برن تا رسماً منتقل بشه تو سند ازدواج رسمیت نداره قید کردن ملک

بعد فروختنش سهم خودشو جدا میکنه یا طلا بخره یا باز ملک بخرن از نو نصفشو بزنه بنامش 

واقعاً زیاده خواه شدن میگن مهریه نباشه اما از طرفی خیلیا خانواده های دخالت گری دارن که اگه عروس بنده ...

خیانت ها هم زیاد شده

فک کن دختر بیچاره پولش رو هم بیاره وسط زندگی

هیچی هم به نامش نباشه

دوروز دیگه هم اقا طلاقش بده بره پی یکی دیگه

یکی دیگه جمع کنه با خون دل 

یکی دیگه صاحب بشه

باید دفترخونه برن تا رسماً منتقل بشه تو سند ازدواج رسمیت نداره قید کردن ملکبعد فروختنش سهم خودشو جدا ...

اهان بخاطر همین پرسیدم چون دفتر خونه لازمه

باید دفترخونه برن تا رسماً منتقل بشه تو سند ازدواج رسمیت نداره قید کردن ملکبعد فروختنش سهم خودشو جدا ...

جسارتا چند سالته؟

خیانت ها هم زیاد شدهفک کن دختر بیچاره پولش رو هم بیاره وسط زندگیهیچی هم به نامش نباشهدوروز دیگه هم ا ...

از نظر شما خیانت فقط از طرف مرداست ؟

خیانت خانم های متاهل ماشاالله بیشتر شده اینا چی اینام حق دارن هم ثروت طرفو بگیرن هم خیانت کنن؟

متاهلی؟ 

چون حرفاتون خام نیس مث خیلی کاربرا

از نظر شما خیانت فقط از طرف مرداست ؟خیانت خانم های متاهل ماشاالله بیشتر شده اینا چی اینام حق دارن هم ...

به شخصه تا به این سن خیانت خانم ندیدم اطرافم 

ولی نامردی اقایون رو تا دلت بخواد میتونم نام ببرم

به شخصه تا به این سن خیانت خانم ندیدم اطرافم ولی نامردی اقایون رو تا دلت بخواد میتونم نام ببرم

چون ندیدی یا نمیخای قبول کنی پس نیست ؟؟؟!

بهتره یه سر به آمار و دادگاه بزنید تا ببینید

در ضمن با دیده های خودتون نظر میدید فقط یا واقعیت ها؟؟

دقیقاااااااا موافقم اصلا مهریه فقط بحث طلاق نیساز کل اموال اقا یک هستم میرسه به خانمولی اگه مهریه دا ...

👏👏👏👏👏👏

یه خانم چند وقت پیش تاپیک زده بود که مهریه شو بخشیده بود بعد شوهر نامردش خونه رو از اول به نام مادرش زده بود طلاهاشم به بهانه خرید ماشین گرفته بود حالا به خانمه گفته بود میخوام زن جدید بگیرم یا بمون با این وضعیت یا جمع کن برو 

👏👏👏👏👏👏یه خانم چند وقت پیش تاپیک زده بود که مهریه شو بخشیده بود بعد شوهر نامردش خونه رو از اول ...

میدونم چی میگی واقعا زیادن اینجور اقایون🥲🥲🥲