2777
2789
خیانت ها هم زیاد شدهفک کن دختر بیچاره پولش رو هم بیاره وسط زندگیهیچی هم به نامش نباشهدوروز دیگه هم ا ...

خیییلی دیدم و شنیدم از این موارد 

به نظر من چیزی که شرع و قانون حق خانم میدونن کوتاه اومدن نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیر شدم دیگه😂۳۰ سالمه عزیزم

عههههه نگو اینجوری

خیلی عاقلی💚

بهترین ها برات رقم بخوره

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نامزد دارم بخاطر شرایط کاری و اجتماعیم خیلی با مردم سر و کار داشتم بی تجربه نیستم

خوشبخت بشید 🤲🏻💚🌸

توصیه و حرفی داری به من ۲۴ ساله مجرد🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خوشبخت بشید 🤲🏻💚🌸توصیه و حرفی داری به من ۲۴ ساله مجرد🥲

مرسی فدات شم 

همیشه تصمیمات زندگیتو عاقلانه بگیر نه عاشقانه و احساسی 

عقل ستاره راهنمات میشه تو مسیر زندگیت 

و اینکه نهایت تلاشتو بکن حتماً به استقلال مالی برسی هم بخاطر وجهه اجتماعیش هم اینکه استبداد وجودی مرد ایرانی تا حد زیادی با استقلال مالی زن کنترل میشه

مرسی فدات شم همیشه تصمیمات زندگیتو عاقلانه بگیر نه عاشقانه و احساسی عقل ستاره راهنمات میشه تو مسیر ز ...

مرسی 

ممنونم وقت گذاشتی نوشتی برام💚

واسه آدمای خسیس که ارزشی برای زندگی مشترک و حرف خدا قائل نیستن بله

اول اینکه خدا نگفته زنها با مهریۀ سنگین، پدر مرد رو دربیارن بندازن زندان. سرمایۀ یه عمرشون رو بالا بکشن.

دوم اینکه با دخترای مهریه‌بگیر امروزه، قبول‌کردن مهریه اشتباه محضه.

اول اینکه خدا نگفته زنها با مهریۀ سنگین، پدر مرد رو دربیارن بندازن زندان. سرمایۀ یه عمرشون رو بالا ب ...

زندگی یه زن اگر ازدواجشون اشتباه باشه بعد طلاق نابود میشه و مهریه تنها جبران کمی از خسارتشه چون ذات زن و مرد یکی نیست ، اتفاقا اونایی که مهریه بگیرن خوب بلدن با جادو جمبل و عشوه خرکی مردایی مثل شمارو حتی به ۱۰۰۰ تا سکه هم راضی کنن ،اون دخترای ساده ان که مردا میخان به هزار حرف و حیله به ۱۴ تا راضیشون کنن

زندگی یه زن اگر ازدواجشون اشتباه باشه بعد طلاق نابود میشه و مهریه تنها جبران کمی از خسارتشه چون ذات ...

مگه همیشه مرد مقصره که باید هزینه اش رو پرداخت کنه؟! اگه زن مقصر باشه چی؟ شما اینجا تاپیک بزن ببین چند درصد حاضرن با مردی که طلاق گرفته ازدواج کنن؟

یه تفکر اشتباه وجود داره که زن همیشه ضعیفه و آسیب پذیر، پس باید از شوهرش  بتیغه!