2777
2789

واسه وقتایی که نا امیدی و دیگه جون ادامه دادن نداری اما میشه انگیزت ✌👸

واسه موقعی که صبح وقتی میای واسه شر‌وع برنامت میبینی کلی خوراکی خوشمزه و مقوی واست گذاشته تا هر موقع وسط درس ضعف کردی ازشون بخوری 🤤🤪

واسه موقع هایی که اونقد از لحاظ جسمی خسته ای که حوصله تمیز کردن اتاقت رو نداری اما یه مامان خوشگل اینطوری اتاقت رو بهش تازگی میده 🌱🪴💚

واسه چایی های عصرونه ای که با عطر عشق دم میده و واسم با انجیر خشک میاره 🤭☕🫖

واسه موقع هایی که دوس داری بشی یه دختر هنرمند و مامانت بهت کلی هنر خوشگل یاد میده😍

چقد خوبه که هستی مامان 👩‍👧🫂

دورت بگردم فرشته نازم 🧚‍♀️❤

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

خدا حفظش کنه

قدرشو بدون

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم چرا دارم گریه میکنم

الهی عزیزم 🥺

چرا به خدا من فقط میخوام از این روزای سخت کنکوری بودنم خاطره هاشو بنویسم امیدوارم حلالم کنی❤

چ خوب روسری رو دوخته من گند زدم ک 😂خداحفظش کنه

قربونت گلم کلا چند ساله که شغلش اینه ❤

مث شما اولین کارش نیست اگه ادامه بدی شک ندارم از مامانم بهتر میشی😍

قربونت گلم کلا چند ساله که شغلش اینه ❤مث شما اولین کارش نیست اگه ادامه بدی شک ندارم از مامانم بهتر م ...

اره من اولین بارم بود برا روسری خودم 

نه عزیزم مامانت پنجه طلاست 😉

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
الهی عزیزم 🥺چرا به خدا من فقط میخوام از این روزای سخت کنکوری بودنم خاطره هاشو بنویسم امیدوارم حلالم ...

دورت بگردم لذت بردم از اینکه از مامانت خوب گفتی و تشکر کردی ان شاالله موفق باشی عزیزم بهترینها رو برات آرزو میکنم قشنگم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دورت بگردم لذت بردم از اینکه از مامانت خوب گفتی و تشکر کردی ان شاالله موفق باشی عزیزم بهترینها رو بر ...

خدانکنه 

مرسی عزیز منم واست بهترین ها رو میخوام❤