اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اشکال نداره عزیزم اینامیشه تجربه هیچکس رو جدی نگیرین یه کاربرتانجرین بود اکثر کاربرای معروف باهاش دوست بودن وبرنامه های دیگه باهاش چت میکردن اما مشخص شد فیکه
👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشکال نداره عزیزم اینامیشه تجربه هیچکس رو جدی نگیرین یه کاربرتانجرین بود اکثر کاربرای معروف باهاش دو ...
من نت و برق خونمون یهو رفت
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من به شما و کاربر نون بربری شک دارم چون قبلا درباره خیانتی که در حقم شد تاپیک زدم اکثرا میدونن
من اصلا یادم نیست شما چه تاپیکی زدی من اولین بار شمارم تو تاپیک های بهار دیدم
کدوم عقل سالمی میگه آدرس خونش رو تو ی سایت عمومی بده دست ی آدم معلوم الحال؟؟ همچی مشخص دیگه آخه اصرا ...
ایشون به قول خودش بچه قائمشهر نیست بده
من جایی دعوتم میخوام برم تو راه هم به ایشون یه سری میزنم
نمیدونم در کل من اون فرد رو نمیبخشم حالا هرکسی باشه به کسی هم تهمت نمیزنم بگم صدرصد فلانیه
اگر بهت حرف بدی زده حق داری نبخشی