2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7074 بازدید | 838 پست

چی شد جنگ‌ آتش بس اعلام شد؟👀

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سریع فاز نگیر از کجا معلوم دروغ باشه اگه دروغ نباشه گناه داره

هنوز طرفداری میکنین؟

رفته ناشناس اینو اون به اسم من فحش داده

صد در صد فیک و دروغگوئه

هیچ شکی ندارم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بریم و برگردیم ببینیم چخبر شده😂😂🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

من خوردم الان باز چپه میشم قرمه سبزی چرب منم سرما خورده🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمی ...

ایشون باید ثابت کنه فیک نیست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
سریع فاز نگیر از کجا معلوم دروغ باشه اگه دروغ نباشه گناه داره

چی میگه تو ایتا؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

افلاینه من نبودم چن دقیقه کار داشتم رفتم الان برگشتم افلاینه

اهان

عزیزم ایشون منو تگ میکردن.. حتی خربوریدان رو تگ میکردن نگین شما همدستین😁😂

نه قربونت برم اینو نگفتم،منم اخه تگ میکردن😅😅😅

گفتم شما رو صدا کنن تا بدونید الکی تگمون میکنن دروغ هاشون فراموش بشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمی ...

دروغ هاشو چی میگی 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

@دختر_قهوه_فروش  

شما بیا عزیزم ببینم من از شما چی میدونم که کسی نمیدونه؟من و شما خصوصی حرف زدیم تا به حال؟بدون تعصب راستشو بگو

شما از کجا میدونی ناشناس من بودم؟