اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سریع فاز نگیر از کجا معلوم دروغ باشه اگه دروغ نباشه گناه داره
هنوز طرفداری میکنین؟
رفته ناشناس اینو اون به اسم من فحش داده
صد در صد فیک و دروغگوئه
هیچ شکی ندارم
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگه میکنم دوستمه ها نمیشه سریع فاز عوض کنم دشمنش بشم من بهش اعتماد دارم تا وابت نشه فیکه من باور نمی ...
ایشون باید ثابت کنه فیک نیست
شما بیا عزیزم ببینم من از شما چی میدونم که کسی نمیدونه؟من و شما خصوصی حرف زدیم تا به حال؟بدون تعصب راستشو بگو
شما از کجا میدونی ناشناس من بودم؟