2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 838 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن فیکه😐😐😐😐😐😐😐😐

هلو خشگله

😑دارم میبینم ولی بر چه حسبی

چرا دفاع نمیکنه از خودش

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

میگن فیکه😐😐😐😐😐😐😐😐

به نظر شما نیست؟🤔

دیگه جای بحث میمونه؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
هلو خشگله😑دارم میبینم ولی بر چه حسبیچرا دفاع نمیکنه از خودش

عکس پسربچه چند ماهه گذاشته که پسره 

میگه دخترمه یه ماهشه

چرا فکر میکنه ما علف میخوریم؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نشستم همه کامنتارو خوندم با اینکه هیچکدومم نمی‌شناسم خوابم گرفت خخخخ لامصب کوتاهم نمیاد بخدا حوصله د ...

اینکه چند ماه دوستاشو البته (به قول خودش) که ماها باشیم خر فرض کنه معلومه کوتاه نمیایم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نشستم همه کامنتارو خوندم با اینکه هیچکدومم نمی‌شناسم خوابم گرفت خخخخ لامصب کوتاهم نمیاد بخدا حوصله د ...

من براش ناراحت شدم

چون یه زندگی معمولی براش شده آرزو

سلام عزیزم خوبی ؟ همه گفتن عکس شناسنامه بچش بده نداد ،باعث شد برچسب فیک بخوره

😐😐😐جااان

سر همین؟عجب

مگه من الان عکسی نمیدم یعنی پسرم؟یا فیکم؟شاید کسی نخواد دارو ندارش رو بریزه وسط سایت خب

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍