2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7075 بازدید | 838 پست
به به میبینم که اومدی انتقام بگیری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منکه همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم باز ...

سرخودت رو شلوغ کردی از اونموقع با اون کاربری الان با این کاربری بسه عزیزم برو استراحت کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

به به میبینم که اومدی انتقام بگیری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منکه همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم باز ...

🤣🤣🤣🤣🤣تازه نفس اومدی عزیزم؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییی رو تو برم

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

سرخودت رو شلوغ کردی از اونموقع با اون کاربری الان با این کاربری بسه عزیزم برو استراحت کن

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ 

همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه هامو دادم بهش 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
فقط سوالم اینه این سایت نبود عقده هاشونو کجا خالی میکردن!!!!

والا منم موندم😅😅اگه پیش هم بودن کتک کاریم میشد

اینجا دویا دویا مده😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...

شناسنامه بچه هات یا خودت🤣🤣🤣🤣🤣

اسکرین شات هارو حتما ببین گل من

اون آفلاین شد این آنلاین شد

عجب بابا عجب

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
🤣🤣🤣🤣🤣تازه نفس اومدی عزیزم؟

براش یه لیوان آب بیار تا مغزش کار کنه بتونه دروغ جدیدی ببافه🤣🤣😂🚶‍♀️🚶‍♀️😂😂

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

وحشی زیبا۳رو تگ کرده بود

یکین

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چیمیگی بنده خدا🤣🤣🤣🤣چرا انقدر پاچه خواری اینو میکنی ریده برات ؟ همین چند روز پیش عکس شناسنامه بچه ...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

والا منم موندم😅😅اگه پیش هم بودن کتک کاریم میشداینجا دویا دویا مده😅😅😅

صد رحمت ب دویا دویا مد