2777
2789
خوبی مصی ؟کارت داشتم .پینترست داری ؟

جانم

اره عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درسته خودمم اونارو میدونماما امروز معلم دینیمون گف لاک زدن حرامه

🤣🤣خدااااا

بگو این فتوا رو کی داده اگر خودش داده حکمش اعدامه چون فتوا دادن ازکسی که مرجع تقلید نباشه حکم اعدام داره😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ممنونم🧡

😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

نمیدونم والا

خیلی جدیش نگیر

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

جانماره عزیزم

جانت سلامت 

پینترست با وی پی ان بهتر کار میکنه و جیزی رو سرچ نکنی توش بهتره مثلا مدل لباس نوجوان بزار خودش بیاره بعد مرتبط ها چیزای قشنگی میاره .

و هو معکم این ما کنتم

🤣🤣خدااااابگو این فتوا رو کی داده اگر خودش داده حکمش اعدامه چون فتوا دادن ازکسی که مرجع تقلید نباشه ...

زن خیلی خوبیع ولی حس میکنم بعضی حرفاش منطقی نیست

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
نمیدونم والا خدا مستقیما حرفی در این باره نزدهمن چیزای دیگه رو گناه میدونم حقیقتا تا لاک زدن

من تا همین الان داشتم تاپیکا رو میگفتم واسه ناخن مصنوعی که راحت دربیاد واسه نماز و اینا یهو این تاپیک دیدم 

حالا شما در این مورد میتونین کمکی بهم کنین 

واقعا چرا فکر میکنی خدا انقد حقیره که همچین چیزای پیش افتاده ای براش مهم باشه ؟؟؟ واقعا ذهنیتت راجع به خدا چیه؟؟؟

اصن از نظر علمی نگاه کن ببین پایه لاک الکله، از الکل تمیز تر چیزی توو این دنیا دوجود  داره؟؟ حالا میگن نه زیر لاک چون آب نمیخوره موقع وضو پاک نمیشه، خب وقتی با الکلی که داخل لاک هست کاملا استریل شده دیگه چه نیازی داره به پاک شدن؟؟؟!!!

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

عزیزم یه سوال پرسیدم و شمام اگه نمیدونی جواب ندعاصلا شما منظور منو متوجه نشدی

جوابم واضح بود که. گفتم لاک زدن گناه نیست زدنش به کسی آسیب نمیزنه که کار بدی باشه

یکی سر پا موند و رسید:)

واقعا چرا فکر میکنی خدا انقد حقیره که همچین چیزای پیش افتاده ای براش مهم باشه ؟؟؟ واقعا ذهنیتت راجع ...

ذهنیتی که راجب خدام دارم به خودم مربوطه

یه چیزی شنیدم خواستم ببینم درسته یا نه

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
واقعا چرا فکر میکنی خدا انقد حقیره که همچین چیزای پیش افتاده ای براش مهم باشه ؟؟؟ واقعا ذهنیتت راجع ...

خدایاااا همه نظرات فقهی دارن میدن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬