نگران نباش، من برای نخ کشی به حالت سجده وایمیسادم خودم نمیتونستم نخ و بکشم دل و جراتشو نداشتم خواهرم برام انجاممیداد گاهی اوقات موقعی که نخ و میکشید میگفت عفونت زیادی همزمان با کشیدن نخ پرتاپ میشه بیرون😄 گاهی روزا هم فقط خونابه ازش میومد. مسئله ی نگران کننده ای نیست تا وقتی نخ هست طبیعیه.
من هفته های اول قرص سیپروفلوکساسین و مترونیدازول مصرف میکردم که بعدش دکتر سیپروفلوکساسین رو قطع کرد و فقط مترونیدازول میخوردم
ببین نخ و باید در حدی بکشی که دردت بیاد ها نه که فقط برای رفع تکلیف مثل تکون دادن ساده بکشی
ولی بنظر من عجله ای برای دراوردن نخ نداشته باشی بهتره
من به توصیه ی دکترم روزی یکبار نخ و میکشیدم، از دکتر هم پرسیدم اگه ی روز نخ و نکشم چی گفتن حالا ی روز دو روز مشکلی نداره ولی باید این کارو ادامه داد تا زمانی که نخ دربیاد
ولی دکتر شما گفته روزی سه چهار بار نخ و بکشی شما صبوری کن و به توصیه های دکترتون عمل کنید
میدونم خیلی سختی کشیدی هم از لحاظ روحی آدمبه هممیریزه هم از لحاظ جسمی درد زیادی رو متحمل میشی
نا امید نشو نگران هم نباش به خدا توکل کن هرشب شکرگزاری بنویس معجزه میکنه احساس آرامش همه وحودتو فرا میگیره، دلت قرص میشه و مطمئن میشی خدای مهربان سلامتی رو بهت هدیه میده، هدیه ای که گران است اما خداوند رایگان در اختیار ما قرار داده. بنویس من درسلامتی کامل به سر میبرم و این را مدیون خدای مهربانم هستم و واقعا هم سلامتی و با تمام وجودت حس میکنی... خداوند ارحم الراحمینه به بنده هاش رحم میکنه، بنده هاشو دوست داره درحالی که ازشون بی نیازه...
به خودش پناه ببر، من تمام روزایی که نخ رو داشتم هریک روزش برام به اندازه ی یکماه میگذشت
هرشب تو دفتر شکرگزاریم از خداوند سپاسگزاری میکردم حتی بابت ساده ترین داشته های زندگیم و معجزشو دیدم، ایمان دارم به اینکه خدا صدامو شنید و بهم رحم کردو بهمسلامتی داد
از ته دلم براتون ازش میخوام این روزا رو آسون براتون بگذرونه بهتون سلامتی ببخشه❤