2777
2789

طبیعیخ دیگه پا به ماهی...من ۳۷ هفته و یک روزم..امروز،صب از خواب پا شدم دیدم بالاس شکمم خالی،شده افتاده پایین شکمم...واس،شما هم اینطوره؟؟؟.

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
طبیعیخ دیگه پا به ماهی...من ۳۷ هفته و یک روزم..امروز،صب از خواب پا شدم دیدم بالاس شکمم خالی،شده افتا ...

برم بیمارستان سز میکنن به نظرت؟!

بله طبیعیه 

وزن بچتون تو اخرین سونو چند بودخ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم بیمارستان سز میکنن به نظرت؟!بله طبیعیه وزن بچتون تو اخرین سونو چند بودخ

اره ولی فک‌کنم باید بری مطب دکتر باهاس هماهنگ کنی

۳۴ هفته وزنش ۲۶۰۰ بود

اره ولی فک‌کنم باید بری مطب دکتر باهاس هماهنگ کنی۳۴ هفته وزنش ۲۶۰۰ بود

زنده باشه براتون 

من وزنش تو ۳۶ هفته ۲۸۰۰ بود دکترم گفت وزن تولدش ۳۸۰۰ یا ۴ کیلوعه

زنده باشه براتون من وزنش تو ۳۶ هفته ۲۸۰۰ بود دکترم گفت وزن تولدش ۳۸۰۰ یا ۴ کیلوعه

خوبه عزیزم انشالله سالم میاد بغل شما و باباش..

من میخام طبیعی زایمان کنم دیگه تحمل ندارم میگم کاش توی این هفته بیاد دنیا دیگه..داغون شدم بخدا

خوبه عزیزم انشالله سالم میاد بغل شما و باباش..من میخام طبیعی زایمان کنم دیگه تحمل ندارم میگم کاش توی ...

منم والا ولی ۳۸ هفتمه برم بیمارستان امکان داره بگن زایمان کنم؟!

منم والا ولی ۳۸ هفتمه برم بیمارستان امکان داره بگن زایمان کنم؟!

اگه سزارین میخای دیگه باید همبن روزا سز بشی..

اگه طبیعی میخای باید وایسی تا دهانه رحمت باز بشه..

اگه سزارین میخای دیگه باید همبن روزا سز بشی..اگه طبیعی میخای باید وایسی تا دهانه رحمت باز بشه..

توام رحمت درد میکنه؟

میتونی از جات بلند شی؟!  میتونی خودت شلوارتو بپوشی؟ 

شبا موقع خواب رحم درد نداری ؟ 

توام رحمت درد میکنه؟میتونی از جات بلند شی؟! میتونی خودت شلوارتو بپوشی؟ شبا موقع خواب رحم درد نداری ...

من هزار تا درد دارم😁😁از امروز صبحم که پا شدم دیگه راه رفتن بزور شده.نمیتونم یکم خم بشم..لگنمم تیر میکشه