2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بی‌صاحب میشی

4958 بازدید | 216 پست

ما تقریبا دو ساله ازدواج کردیم

پارسال ۶ ماه باهم زندگی کردیم دعوا زیاد داشتیم (توی تاپیکام هست) شب عید وسایلمو جمع کردم رفتم خونه بابام که اونجا هم خیلی بهم سخت گذشت

الان تقریبا ۱ ماهه اومدم طبقه بالای خونه باباش، باز داریم باهم زندگی می‌کنیم

اما هر بحث، مسئله و حرفی که پیش میاد همش به طلاق و تنهایی فکر میکنم همش فکر میکنم اگه تنها بودم الان قرار نبود این فلان چیز رو تحمل کنم و آرامش داشتم(حتی صدای تلویزیون که شوهرم مدام روشن میکنه و تلویزیون میبینه)

((سرزنشم نکنید که چرا دوباره برگشتی

گفتم یه فرصت دیگه بدم شاید زندگی درست شد چون ازدواج دوممه و شوهرم قرص اعصاب میخوره))

اما انگار دیگه زندگی مشترک اون ارزش قبلا رو برام نداره

انگار خیلی خسته‌ام

دلم فقط تنهایی میخواد فقط آرامش... چیزی که بهش نرسیدم

امروز باز دوباره بحثمون شد.‌‌‌‌‌.. ادامه

توکل به خدا🌿

توی بحث و دعوا شوهرم گفت اگه جدا بشیم و طلاق بگیریم بی‌صاحب میشی

این حرفش خیلییی شخصیت و غرورم رو له کرد

همه حرفاش همینجوری تحقیرآمیزه ولی این حرف رو اولین باره که گفت

ازش بدم میاد به معنای واقعی کلمه

توکل به خدا🌿

چندسالته بچه ازش داری؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که رفتی و دیدی سخت میگذره پس الان دیگه فکر نکن اگه تنها بودم فلان میشد یه کم حساسیت ت و کم کن زوم نباش روش گیر نده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین اگه واقعاً اینجوری  هیچ جوری نمی‌تونی همسرتو دوست داشته باشی،واقعا جدایی به نفع هر دوتاتونه،حالا یه کار خونگی چیزی هم یاد بگیر تو کارخونه‌ای مشغول شو تا خرج خودتو در بیاری

فک نمیکنی یکمی هم باید خودت به خودت کمک کنی ؟؟ وقتی همش فک‌کنی ارامش نداری خب معلومه همه چی ذهنتو آزار میده ، افسرده میشی از همه چی بدت میاد ، حتی شوهرت بهترینم باشه بهش گیر میدید، از همین جمله ای که در مورد تلوزیون گفتی مشخصه خب ! البته که شوهرتم بد حرف زده خیلی ولی اینم بدون تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن دو تا اون میگه دو تا تو 

یه چیز بگم ناراحت نشو بعضی انسانها آدم ازدواج نیستن تو هم از اون دسته هستی 

دوست داری خودت اختیار وقت و زمانتو داشته باشی 

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

۳۵ سالمهنه ندارمو جلوگیری میکنم چون نمیخوام از این آدم بچه‌دار بشم

ببین دقیقا این فهمیده چون ازدواج دومته و براحتی جدا نمیشی براهمین قلدری میکنه جداشو یا حداقل مراحلیو برو بترسه مهریت چقدره از ازدواج اولتم بچه نداری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن