2777
2789
ببین بستگی داره حجم و فرم لب خودت چطور باشه لب من چون اوکی بود یکبار ترمیم کردم فقطاکثریت هم همیننمگ ...

ن متوجه نشدی 

من شنیدم وقتی تزریق میکنی هرماه باید بری تمدید 

تاابد ک اون ژل باقی نمیمونه تولب

صورت

من میخام به بی..نی ژل بزنم ولی میترسم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن متوجه نشدی من شنیدم وقتی تزریق میکنی هرماه باید بری تمدید تاابد ک اون ژل باقی نمیمونه تولب

نه بابا هرماه نیست

بستگی به برند ژلی که استفاده کردی هم داره

من یکبار چندسال پیش زدم موندگاری نداشت

اما ژل که خوب شاید بعد یک سال شایدم دیرتر

تجربه ای در این مورد ندارم ولی فکر. نمیکنم عوارض داشته باشه از صورت ساده تره

دکترگفت سی سی۷۰۰تومنه وبستگی داره چندسی سی بخای ولی میگفت۶-۸سی سی جوابه ولی ترسیدم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ما یه خاتمه آرایشگر ب مناسبت یلدا،سی سی پونصد میزنه.برم ب نظرتون؟واسع خط لبخند.

آخه یکی دو ماه پیش رفتم یه برند خوب زدم.ولی انگار کم بوده و تغییر خاصی ایجاد نکرده.

گفتم برم از این پونصدیا بزنم.

جای معتبر برو حتما که دچار عفونت و... نشی

معتبره.

دکتر زنان وزایمانه ۲۶سال سابقه کارداره 

اخه ژل صورت و بدن قیمتشون متفاوتهالبته برندش هم تفاوت داره

اهوم ولی خوب یکجایی دیگه تو هم شهرمون دکتر خوب که راضی هم هستن هر سی سی دو می‌گرفت من بعد تزریق متوجه شدم ماندگاریش هم یکی از همکاران زده بود پیش این دکتر که ارزونتر می‌گرفت دو ساله هست 

چقدر ارزون گفته من سه ماه پیش برای گودی های جای جوش ژل زدم هر سی سی چهارتومن

من برای صورت نیست