2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مدته رزماری میزنم موهام خیلی نرم شده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

برای ساقه؟برای کف سر چی؟بادوم شیرین خوب نیست کلا برای مو؟

برا ساقه هست

ولی برای کف سر رو اطلاعی ندارم چون استفاده نمیکنم گلم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

چجوری؟استفادش‌چطوریههمیشه میزنی یا موقعی از حمام میایی

دو سه ساعت قبل از حموم،هم به ریشه ی موهام ماساژ میدم هم یکم به ساقه ها میمالم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

کف سر رزماری بزن نه تیره نمیشه از خشکی در میاره

مرسییی عسلی

برا ساقه هم همون بادوم تلخ خوبه یا چیز بهتریم هست

چون من تازگی دارم یه دارو مصرف میکنم تمام موهامو خشک و وز کرده براهمین الان میخوام از روغن استفاده کنم قبلا نمیزدم

دو سه ساعت قبل از حموم،هم به ریشه ی موهام ماساژ میدم هم یکم به ساقه ها میمالم

زیادیش باعث ریزش نمیشه

اخه یکی بهم گفت روغن تراپی رو همین که چند ساعت بمونه رو فقط فقط دو بار در هفته انجام بده

مرسییی عسلیبرا ساقه هم همون بادوم تلخ خوبه یا چیز بهتریم هستچون من تازگی دارم یه دارو مصرف میکنم تما ...

قربونت گل 

واسه ساقه مو میتونی هم بادام تلخ بزنی هم روغن زیتون هم آرگان اینا خوبن

زیادیش باعث ریزش نمیشهاخه یکی بهم گفت روغن تراپی رو همین که چند ساعت بمونه رو فقط فقط دو بار در هفته ...

من کلا چهار بار انجام دادم تاالان😁اونم نه هربار که میرم حموم،مثلا پنج شیش روزی یه بار

ولی از همون بار اول تاثیرشو دیدم ،موهای من خیلی وز بود وتوهم میرفت،الان خیلی نرمتر وخوش حالتتر شده