2777
2789

من  ٢٠ روز از پري ميگذره باردارم ولي هيچ وياري ندارم نه حالت تهوع ن چيزي ولي خوابم زياد شده 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت 8-9 صبحونه ساعت 11 یه لیوان شیر با خرما یا بسکوییت ساعت 2 نهار ساعت 5-6 میوه ساعت 8-9 شام آخر شب هم یا باز شیر میخورم یا بستنی و خلاصه هرچی پیدا بشه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
ساعت 8-9 صبحونه ساعت 11 یه لیوان شیر با خرما یا بسکوییت ساعت 2 نهار ساعت 5-6 میوه ساعت 8-9 شام آخر ش ...

بستنی رو زیاد نخور خدایی نکرده قندت میره بالا

بزار واسه ماه آخر بخور ک بچه وزن بگیره

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

تو غذا هام روغن زیتون استفاده میکنم حتما خود زیتونو میخورم میوه خیلی میخورم مخصوصا سیب قرمز و به که نی نی خوشگل بشه😍گوشت زیاد میخورم و لبنیات شیر و اینا برا یبوست که نگیرم کمپوت انجیر زیاد میخورم و خرما هم زیاد میخورم....

❤خدا جون عاشقتم❤
بستنی رو زیاد نخور خدایی نکرده قندت میره بالا بزار واسه ماه آخر بخور ک بچه وزن بگیره

آره اتفاقا همین دو سه ماهه آخر ایقد خوردم که بچه م حسابی تپل شده احتمالا جرواجرم میکنه تا دنیا بیاد

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

مثلا امروز صبح با تهوع شدید بیدار شدم ببخشید خانوما با وضع بدی بعدش شیرینی خامه ای ۲تا خوردم بعدشم نون پنیر بعدشم چند تا دونه بادوم بو داده الانم ناهار ماکارانی دارم