2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح اول قرص آهن. صبحونه میخورم بعدش  مغزیجات بعدش میوه  بعد ناهار بعد اگه میوه دلم بخواد بعد یه تنقلاتی مثل نون قندی. فرنی. شیری  هرچی پیدا بشه بعدازظهر دوباره میوه  (یه دونه میوه منظورمه  نه یه بشقاب) اگه بستنی باشه میخورم .  بعد شام و بعد از شام هم چیزی نیست بخورم قرص کلسیم مخورم و میخوابم و تا صبح ضعف میرم

من صبح چای و عسل میخورم ... تا ظهر حتما حتما آب و چای با خرمای فراوون چون میگن خرما بچه رو صبور میکنه 

ناهار هم معمولا پلو و خورشت ...و نون هم باهاش میخورم 

عصرانه حتما شیر میخورم .... خییلی لازمه

شام تا بتونم سوپ و آبگوشت .... چون میگن آبگوشت برای قوت خیلی خوبه مخصوصا تو ماه آخر 

میوه روزی 5 یا 6 تا میوه میخورم .... خیلیییی میوه خوبه برای آب دور بچه و خودمم خیلی احساس تشنگی میکنم فقط با میوه سیر میشم 

خانومای باردار عزیز .... اگه میتونید حتما حتما سویق هفت جوانه هم با غذاتون بخورید (مثلا تو سوپ و آش بریزید) خیلی توصیه شده 

بو داره یکم ولی خیلی خاصیت داره...

تقدیم به همسرم :   من اگر رشته پیمان تو بستم ز ازل .... پای پیمان توهم تا به ابد ایستادم    

صبحا شیر با خرما ،یا نون وپنیر گردو با چای خیلی کم رنگ (چون کافئین خوب نیست)

یک ساعت بعد میان وعده میوه

ناهار میخورم 

یک ساعت بعد میان وعده یک میوه

بعد اجیل خام  یا هر چیزی دیگه برای میان وعده

شام میخورم

بعد دوباره یک ساعت دوباره میوه

سعی میکنم میوه ها هم متفاوت باشه تکراری نباشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سبزیجات وکاهو وبرگ کلم ماست ودوغ و...در وعده ناهار وشام میخورم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خانوما اگه معدتون درد میکنه پیاده روی کنید و خاک شیر و تخم ریحان رو هرکدومو جداگونه توو اب با نبات مخلوط کنید بصورت ولرم بنوشید خیلی تاثیر داره در ضمن گوشت هم ممکنه باعث معده درد بشه برای معده ی من که اصلا سازگار نیس