2777
2789
عنوان

همش خوابم میاد یعنی از کم خونیه🥱🥱🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 47 پست

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا

انشالله خداوند متعال حاجت دلتونو بده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعاانشالله خداوند متعال حاجت دلتونو ...

ممنون که پیام گذاشتید 

انشاءالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

دیشب تو یه تاپیکی گفته بودن هرکی موکل داره بیاد و شما پیام گذاشته بودید 

موکل دارید یا حستون قویه؟

ممنون که پیام گذاشتید انشاءالله هرچی خیره براتون پیش بیاددیشب تو یه تاپیکی گفته بودن هرکی موکل داره ...

خیلی خیلی ممنونم لطفا واسم دعا کنید

حس ششم خیلی خیلی قویه مامانم موکل داره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خیلی خیلی ممنونم لطفا واسم دعا کنیدحس ششم خیلی خیلی قویه مامانم موکل داره

میتونید برا بپرسید حسشون نسبت به من چجوریه 

و اینکه من شغلی رو که میخوام بدست میارم 

گفتید باردار میشم!!! آخه چطوری

میتونید برا بپرسید حسشون نسبت به من چجوریه و اینکه من شغلی رو که میخوام بدست میارم گفتید باردار میشم ...

چطوری؟ 

من واسه شما بزودی بارداری حس میکنم

میتونید برا بپرسید حسشون نسبت به من چجوریه و اینکه من شغلی رو که میخوام بدست میارم گفتید باردار میشم ...

بی‌حوصله و خستگی زیاد احساس می‌کنی سنگینی 

اوایل خیلی سبک بودی الان سنگینی 

راجع به شغلمم میگید؟

با تلاش و کوشش فراوان البته اگه حال روحیت بهتر بشه یعنی پرانرژی بشی 

من دوتا آزمون پیش رو دارم اصلا نمیدونم کدوم به صلاحمه

دودل باشی ن تنها موفق نمیشی پیشرفت نمیکنی تمرکزتو بزار روی یک موضوع هدفت یک چیز باشه با تلاش و کوشش بهش برس برو دنبال چیزی ک حالتو خوب کنه