2777
2789

که غسل کنه نماز بخونه.ب فکر بچه هاش نیس ب فکر من نیس خسته ام ازشون 

دلم میخواد شب ک همه خابیم لوله بخاریو در بیارم خفه شیم بمیریم کم آوردم دیگه طلاق بگیرن راحت شم مامانمم مثل خودشه.

صاعقه بزنه ب هر چی آدم خیانتکار 

زندگی برام نمونده از همه بدم اومده حتی شوهر خودم فکر میکنم اونم داره بهم خیانت می‌کنه سر همین شکاکیم شوهرم ازم قهر کرده باهام حرف نمیزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زندگی خودتو تلخ میکنی اگر همسرت انسان خوبیه؟ 

بیخود به ایشون پیله نکنین 

همه مث هم نیستن 

زندگی شما مگه مستقل نیست؟ 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

مگه هر کی از بیرون بیاد بره حمام یعنی خیانت میکنه.منم هر وقت میرم بیرون دوست دارم برم حمام بعد نماز ...

چجوری شک و بد دلی رو از خودمون دور کنیم؟؟؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

عزیزم تو که شوهر داری دیگه چی کار به حموم رفتن پدرت داری 

تازه همینم نشونه شکاک بودنته 

هر کی از سرکار میاد میره حموم یعنی خیانت کرده قبلش؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜