2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین  اگه واسه تقویت میخوای بخوری  یه چیزی میگم بخور  چون  هرکس گفتم چه  خواهرم  چه  رفیقم  گفتم  خانوم  در زمان  بارداری  بخوره   بچه  به قدری  باهوش میشه به قدری سیستم دفاعی بدنش قوی میشه حد نداره

هر روز  صبحانه  دو الی سه قاشق غذا خوری  ارده کنجد بخور  فقط حتما از عطاری ها  بگیر  فله بگیر  تا  مواد نگهدارنده نداشته باشه.... روزی  سه الی چهار عدد انجیر خشک بخور  سعی کن  عصبی نشی و استرس نداشته باشی چون حال روحی  بسیار تاثیر میزاره به بچه تو شکمت... صلوات بفرست  و قرآن بخون.... از  غذای گرم سعی کن استفاده کنی  ولی  ارده کنجد بخوری   بچه  نابغه میشه

خواهرم تازه فقط دوماه  اینا خورد الان  بچه  تو  دو سالگی مثل یه آدم بالغ حرف میزنه و به قدری باهوشه  باورکردنی نیست

ارده کنجد... انجیر... خرما.... سیاهدانه... همینا رو بخور و فسفود و پنیر  اینا نخور

بخدا من تو مملکت  کاره ای بودم  اصلا این تغذیه رو واجب میکردم  بخدا  یه کشور با مردمی بشدت باهوش تربیت میشدن

مَتی تَرانا وَ نِراک 

ببین اگه واسه تقویت میخوای بخوری یه چیزی میگم بخور چون هرکس گفتم چه خواهرم چه رفیقم گفتم خا ...

مرسی گلم 

عصبی و استرسم دست خودم نیست صبح تا شب تنهام تو خونه همش به چیزای چرت فکر میکنم همش دلتنگ خانوادم میشم هرشب دقیقا یک ساعت گریه میکنم هر کاری میکنم دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم 

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18