2777
2789
عنوان

کم توقع بودن در رابطه

274 بازدید | 18 پست

موقعی که دوست پسرم بهم پیشنهاد رابطه داد و ما هر کدوم شرایطمون رو گفتیم و من گفتم حقیقتا توقعی ندارم ...ولی الان که دو ماه گذشته احساس میکنم خیلی به خواسته های من توجه نمیکنه و نمیتونم هم بهش بگم چی میخوام و خواسته ام چیه....نگرانیم اینه که نکنه به مرور براش کمرنگ بشم و توجهی بهم نکنه

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نشنیدی میگن خرج داری ارج داری، الان تو خرج نداری

آخه سنمون کمه و خیلییی وقت نداره ...دانشجوعه و سرکارم میره گفتم بهش آرامش بدم

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

یعنی خواستشو قبول کردی ولی اون به خواسته هات بی توجهی میکنه

احساس میکنم من بیشتر اهمیت میدم

تو چه توقع داشته باشی چه نداشته باشی.،کسی که دوست داشته باشه هم عاطفی هم مالی برات کم نمیزاره

درست میگی ولی همه آدما انقدر توجه و بلدن؟

الان چیکار کنم

اول اینو بفهم که آیا حس بهت داره؟ دوست داره یا نه؟ که اگر داشت بدون اینکه مطرح کنی نیازهاتو برآورده میکرد..البته نظره منه چون تو رابطتون نیستم

دوم اینکه باید با خونسردی و اعتماد به نفس هرچی خواستی بگی..انتظاراتتو..مطرح کن و ببین چیکار میکنه

اول اینو بفهم که آیا حس بهت داره؟ دوست داره یا نه؟ که اگر داشت بدون اینکه مطرح کنی نیازهاتو برآورده ...

سعیمو میکنم میدونی من از اینکه بخوام به یکی بگم توجه میخوام و .... احساس ضعف بهم میده....از طرفی هم که نگم احساس بدی دارم

سعیمو میکنم میدونی من از اینکه بخوام به یکی بگم توجه میخوام و .... احساس ضعف بهم میده....از طرفی هم ...

گفتم که با اعتماد به نفس و خونسردی مطرح میکنی...

اینا انتظار های یه آدم ضعیف نیست عزیز...طبیعیه که بخوای