chiku مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4899 عنوان دکتر گفت دهتا پوسیدگی دندان دارم 😖 449 بازدید | 57 پست فردا وقت دندون پزشکی دارم میترسمبنظرتون این پوسیدگی هارو چطور ازبین میبرن؟ درد ندارن فقط زرد شده و رنگ دندون رو به زردی میره 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 1403/09/19 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 5068 فقط پوسیدگی یا عصبکشی هم لازمه؟ فقط عصب کشی درد داره اونم قابل تحمله پزشک کوچولو🩺📚
saniker عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 268 از اونهایی شروع کنید که نزدیک عصب هستند و فوریت دارند البته خود دندان پزشک تشخیص میدهد کلیپ ترمیم پوسیدگی دندون بزنید براتون میاره نیمهی تاریک ماه 💎
دخترفروردینی۲۴ عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 1328 وای خدا منم ازدیروزدندونام دردمیکنن یجوری ک دردش کلابه گوش وچشمم منتقل شده هرچی قرص میخورمم هچی کاش پول داشتم درستشون میکردم😔
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48054 احتمالا ترمیم ساده میخواد ،هم زمان کمی میبره هم هزینه کمترزودتر برو که پوسیدگی شدید نشه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 53317 نه چه دردی بی حسی میزنن دیگه خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
chiku مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4899 اگر خواست پر بکنه قبول نکن خیلی زیادن زرد شدن دندونا.. میدونی من رفتم عصب کشی چهارمیلیون شد 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 53317 اگر خواست پر بکنه قبول نکن چرا؟ خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
chiku مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4899 فقط پوسیدگی یا عصبکشی هم لازمه؟ فقط عصب کشی درد داره اونم قابل تحمله نه یکی غصب کشی گفت فقط میخواد. ده تا پوسیدگیه که زرد شده 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48054 فقط پوسیدگی یا عصبکشی هم لازمه؟ فقط عصب کشی درد داره اونم قابل تحمله اگه قبلش آنتی بیوتیک بخوری عفونت رفع بشه درد نداره عصب کشی. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
chiku مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4899 از اونهایی شروع کنید که نزدیک عصب هستند و فوریت دارند البته خود دندان پزشک تشخیص میدهد کلیپ ترمیم پ ... نه گفت یدونه عصب کشی میخواد ک اونم اوکی کرد 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
baran_golii عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 2272 منم تازگی یکی از دندان هام رو عصب کشی کردم اگه پوشیدی داری حتما باید پر کنی تا به عصب نرسیده حتما پرش کن امروز نوبت قالب گیری دارم
chiku مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 4899 وای خدا منم ازدیروزدندونام دردمیکنن یجوری ک دردش کلابه گوش وچشمم منتقل شده هرچی قرص میخورمم هچی کاش ... واسه من عصب کشی جزئی درد داشت، کلا ۳۵ دقیقه طول کشید و اسون بود اما سردرد شدیدی نیمه شب داشتم 𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed - اگه پیاممو لایککردی الهی گرگ بیاد بخورتتون
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 5068 نه یکی غصب کشی گفت فقط میخواد. ده تا پوسیدگیه که زرد شده اول اون که به عصب رسیده رو درست کن چون ممکنه بعدا درد بگیره. بعدا ماهی یدونه از اون پوسیدگیها رو درست کن که به عصب نرسه. پزشک کوچولو🩺📚