2777
2789

فردا وقت دندون پزشکی دارم میترسم

بنظرتون این پوسیدگی هارو چطور ازبین میبرن؟ درد ندارن فقط زرد شده و رنگ دندون رو به زردی میره

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا ترمیم ساده میخواد ،هم زمان کمی میبره هم هزینه کمتر

زودتر برو که پوسیدگی شدید نشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگر خواست پر بکنه قبول نکن

خیلی زیادن زرد شدن دندونا.. میدونی من رفتم عصب کشی چهارمیلیون شد

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

فقط پوسیدگی یا عصب‌کشی هم لازمه؟ فقط عصب کشی درد داره اونم قابل تحمله

نه یکی غصب کشی گفت فقط میخواد. ده تا پوسیدگیه که زرد شده

فقط پوسیدگی یا عصب‌کشی هم لازمه؟ فقط عصب کشی درد داره اونم قابل تحمله

اگه قبلش آنتی بیوتیک بخوری‌ عفونت رفع بشه درد نداره عصب کشی.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

از اونهایی شروع کنید که نزدیک عصب هستند و فوریت دارند البته خود دندان پزشک تشخیص می‌دهد کلیپ ترمیم پ ...

نه گفت یدونه عصب کشی میخواد ک اونم اوکی کرد 

وای خدا منم ازدیروزدندونام دردمیکنن یجوری ک دردش کلابه گوش وچشمم منتقل شده هرچی قرص میخورمم هچی کاش ...

واسه من عصب کشی جزئی درد داشت، کلا ۳۵ دقیقه طول کشید و اسون بود اما سردرد شدیدی نیمه شب داشتم 

نه یکی غصب کشی گفت فقط میخواد. ده تا پوسیدگیه که زرد شده

اول اون که به عصب رسیده رو درست کن چون ممکنه بعدا درد بگیره. بعدا ماهی یدونه از اون پوسیدگی‌ها رو درست کن که به عصب نرسه. 

پزشک کوچولو🩺📚