2777
2789

دخترم یکسالو هفت ماهشه الان حدود یک ماهو نیمه درگیر سرفه های خلط داره یکبار بردمش دکتر متخصص کودکان براش پودر مونته لوکاست روزی یه دونه و شربت سیتریزین داد ولی تغییری ایجاد نشد دو روز پیش بردمش یه دکتر دیگه براش روزی دوتا پودر مونته لوست و شربت کتوتیفن و شربت دکسترومتورفان نوشت الان یه کمی بهتر شده ولی نه زیاد هنوز سرفه داره خواستم ببینم کسی تجربه ای اگه داره خواهشا راهنماییم کنه نگرانم دعا کنید هرچی زودتر دخترم خوب بشه🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اولم ببین ویروس جدیده 

احتمال خیلی زیاد از سینوس هاش باشه چیزی که بعد دو سه ماه دکتر بردن واسه بچه های ما فهمیدن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خلط داره؟؟

شاید عفونت داره

من ی بار دخترم سرفه خلط دار میکرد

بردم دکتر گلوش و گوشش دید گفت عفونت نداره و همین شربتا گیاهیا و این چیزا رو داد

دیدم خوب نشده بزدم دوباره دکتر و گف ریه اش عقونت کزده نه گلوش!!!

انتی ییوتیک داد بچم راحت شد

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یا شایدم سینوسهاش عفونت کرده

ب نظر من ک اینهمه بچمو دکتر میبرم

خلط نشونه عفونته

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

شربت دکسترومتورفان سرکوب کننده سرفه اس

نه درمان کنندش

[QUOTE=363591403]یا شایدم سینوسهاش عفونت کرده ب نظر من ک اینهمه بچمو دکتر میبرم خلط نشونه عفونته[/QUOTE

هردوتا دکتری که بردم ته گلوشو که دیدن گفتن عفونت نداره و آلرژی هست حالا دیگه نمیدونم 

خلط داره؟؟شاید عفونت دارهمن ی بار دخترم سرفه خلط دار میکردبردم دکتر گلوش و گوشش دید گفت عفونت نداره ...

آره خلط داره

آخه هردوتا دکتری که گلوشون دیدن گفتن عفونت نداره و آلرژیه 

آره خلط دارهآخه هردوتا دکتری که گلوشون دیدن گفتن عفونت نداره و آلرژیه

دختر منم گلوش عفونت نداش

ولی تو ریه اش عفونت بود

دختر من سرفه ها الرژیکم داره پروفسور الرژی و ایمنی شناسی میبرنش

ولی سرفه ها الرژیکش کاملااا خشک

دختر منم گلوش عفونت نداشولی تو ریه اش عفونت بوددختر من سرفه ها الرژیکم داره پروفسور الرژی و ایمنی شن ...

دکتر گفت اگه خوب نشد باید از ریه هاش عکس بگیری ولی آخه چطور میشه از بچه کوچیک عکس گرفت کاش با همین دارو ها خوب بشه😔

دکتر گفت اگه خوب نشد باید از ریه هاش عکس بگیری ولی آخه چطور میشه از بچه کوچیک عکس گرفت کاش با همین د ...

من عکس نگرفتم

با معاینه فهمید 

البته دکتر حاذقی بود

دکتر قبلی نفهمیده بود

ایشاالا ک زود زود خوب میشه دخترتون

نگران نباش

من عکس نگرفتمبا معاینه فهمید البته دکتر حاذقی بوددکتر قبلی نفهمیده بودایشاالا ک زود زود خوب میشه دخت ...

ببخشید شما کدوم شهر هستید اصفهان نیستید احتمالا  که منم ببرم همون دکتری که شما بردید؟

ببخشید شما کدوم شهر هستید اصفهان نیستید احتمالا که منم ببرم همون دکتری که شما بردید؟

نه عزیز جان

شمالم