2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیت

چی خورده؟ دارو یا خوراکی

مواد شوینده 

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

هیچی نیست ،شاید گرمیش کرده ،یا حساسیت با یه چیزی

گفتن گرمیش شده چیزیش نیست من نبردم دکتر فقط پماد ضد خارش زدم الان تقریبا دو هفته میشه احساس میکنم روز به روز بیشتر میشه 

حساسیتچی خورده؟ دارو یا خوراکیمواد شوینده

یه مدت زیاد بادام زمینی زیاد میخورد گفتم شاید حساسیت به بادام زمینی باشه بزرگا هم گفتن چیزی نیست گرمی منم دیگه نبردمش دکتر ولی تقریبا دو خفته گذشته هنوز خوب نشده 

حساییت تا چند روز علایمش هست ؟

نمیدونم ولی بهتره ببری دکتر عزیزم دکتر بهتر تشخیص میده به چی‌حساسیت داره ...چقدر حساسیت داره..حساسیتش شدیده یا نه....ممکنه دارو‌بده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اره همه ای بدنش شده الان ولی یکی پاهاش با یکی دستاش

باید ببری متخصص آلرژی یا متخصص داخلی

چون خارش دازه حساسیت وآلرژی هست متخصص پوست و پزشک عمومی فکرنکنم بتونن کاری کنن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
باید ببری متخصص آلرژی یا متخصص داخلیچون خارش دازه حساسیت وآلرژی هست متخصص پوست و پزشک عمومی فکرنکنم ...

متخصص الرژی که نیست تو شهرمون ولی عصر ببرمش متخصص داخلی ممنونم