2777
2789
عنوان

خانم های باردار یا مامان ها

98 بازدید | 18 پست

دوستان ۲۹هفته هستم

الان ۴۸ ساعته بچم تحرکش خیلی کم شده

شاید زیر ۱۰بار تکون خورده باشه تواین ۲روز 

اون هم خیلی ضعیف

هیچ روشی هم برای تحریکش جواب نمیده 

تجربه ای دارین؟

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سونوگرافی خوب

غروب نوبت دارم ولی یه دفعه استرس گرفتم که اگر علت داشته باشه نکنه هر دقیقه ای که میگذره مهم باشه 

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
آره عزیزم طبیعیه . به هر حال تکون خورده دیگه؟

اره 

ولی تو  ۲روز زیر ۱۰بار خیلی کمه

قبلا خیلی پرجنب وجوش بود حرکاتشم خیلی قوی بود الان زورکی حسش میکنم

اره ولی تو ۲روز زیر ۱۰بار خیلی کمهقبلا خیلی پرجنب وجوش بود حرکاتشم خیلی قوی بود الان زورکی حسش میکن ...

منم توی بارداری اول هر روزم یکی نبود یه بار انقدر زیاد تکون خورد اصن نگران شده بودم یه روزایی هم انگار کلا خواب بود. مهم اینه که شما حرکتش رو بفهمی . نگران نباش بد به دلت راه نده

چیز شیرین بخور دراز بکش

از دیروز تاحالا مخصوصا صبح تاحالا انقدر خوردم چیزشیرین داره حالم بدمیشه کلا هم دراز کشم هیچ تاثیری نداره😓

منم توی بارداری اول هر روزم یکی نبود یه بار انقدر زیاد تکون خورد اصن نگران شده بودم یه روزایی هم انگ ...

اگر اصلا نمیفهمیدم که تاحالا سکته کرده بودم 

ولی تونت نوشته بود کم شدن حرکات هم بی علت نیست وخطرناکه اخه

آمپول زدی واسه تشکیل ریه هاش؟

نه 

بایدمیزدم؟

پزشک وماما وبهداشت چیزی نگفتن