2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

285 بازدید | 26 پست

سلام. من 29 ساله و همسرم 30 ساله هست،  شش ساله ازدواج کردم،  تا الان جلوگیریمون طبیعی بوده،  و پریودی منظم،  

دوماهه تصمیم به بارداری گرفتیم ماه قبل نشد این ماه هنوز مشخص نیست، ده روز دیگه زمان پریودیم هست 

هم ماه قبل هم این ماه هرشب اقدام کردیم 

اما بعضی از دوستان گفتن که هرشب خوب نیست و کیفیت اسپرم پایین میاد،

میخام بدونم این موضوع صحت داره؟  

شوهر من میل جنسی زیادی داره و شاید روزی دو بار،اون اوایل ازدواج حتی روزی هفت بار هم ارضا میشد

میخام ببینم واقعا این حرف صحت داره ک دفعات انزال بیشتر باشه اسپرم ها کیفیتشون میاد پایین، یا جوان تر و پر اثر تر هستن وقتی دفعاتش بیشتره 

خدایا مرسی

بله خیلیم درسته اصن دیگ چیزی نمیمونه ک  عاااخه هفت باااار😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بله خیلیم درسته اصن دیگ چیزی نمیمونه ک  عاااخه هفت باااار😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

😂😂😂😂😂😂

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت بار؟😐😐😐

قدر نعمت بدون خواهر😆😆😆

ولی از شوخی گذشته برای بارداری بهتره یه شب در میون باشه رابطه.تا اسپرما کیفیتشون افت نکنه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بله واقعا از سرعت عمل اسپرم کم میشه دفعات زیاد 

هم از مقدار اب مرد کم میشه و هم اسپرمها ضعیف میشن 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

نه صحت نداره

هرچي دفعاتش بيشتر باشه حركت اسپرما بهتر ميشه

اينو از خودم نميگم دكتر بهم گفته

حتي وقتي همسرت بخواد ازمايش اسپرم بده ميگن بهش حتما بايد ٤٨ ساعت قبلش ارضا شده باشه 

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

عزیزم یه شب درمیون باشه بهتره اگه دوروزیه بارم باشه بازم خوبه چون اسپرم تابیست وچهاریاچهل وهشت ساعت تومحیط رحم زنده میمونه

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
هفت بار مال اون اوایل بود. الان یک یا دوبار

اونجوری ک ما شنیدیم میگن یک شب در میون نزدیکی کنین ک اسپرما قطع الوجود نشن و اینک شوهر بدبختتم تقویت کن قرص ویتامین دی سی ای بی مولتی زینک روی اهن همه چی بده بخوره😲😲😲😲😲😲😲😲😬

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز