2777
2789

قرار رسمیه یا بیرون از خونه؟

نه خیلی صمیمی نه خیلی رسمی.فقط ریلکس باهاش حرف بزن.نمیخواد حالت بازجویی بگیری.فک کن دوتا دختر هستید و میخواید با هم آشنا بشید.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

وقتی شروع به صحبت کردی سعی کن از خودت شروع کنی.البته معمولا تو این موارد آقایون مسیر صحبت رو کنترل میکنن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم کمکت کنم چون خودم با اینکه چهار سال با شوهرم دوست بودم و جلسه خواستگاریم کاملا فرمالیته بود، پنج شنبه شب خواستگاری بود و جمعه عصر دفترخونه رو برای عقد اوکی کرده بودیم و آزمایشامونو داده بودیم و خلاصه تو جلسه خواستگاری هیچ اتفاقی قرار نبود بیفته...از،استرس نمیتونستم از جام بلند شم!!! زنداداشم چای تعارف کرد :)) فرداش هم فشارم افتاد رفتم زیر سرم نمیدونم چرا :))))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
قراره بیاین خونمون فامیل هستن

خب خیلی خوبه حداقل آشنایی اولیه دارین.

نفس عمیق بکش.ریلکس باش.چند بار هم حتما باهاش برو بیرون قبل جواب دادن.اونجوری اخلاقش بیشتر دستت میاد تا یه جلسه تو خونه و سوال جوابای تکراری

استرس گرفتم    

اشکالی نداره اینا همش خاطره میشه :)

انشالا خوشبخت بشی عزیزم و با شخصی که بتونه بهت آرامش بده ازدواج کنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

واااااااااااااااااای خوش به حالت 

یادش بخیر 

کاش امشب  هم خواستگاری من بودش

زندگی به من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش امروز را با خدا قدم بر دارم و فردا را به او بسپارم … زندگی زیباست!