2777
2789
عنوان

بیاید چالش رژیم یک روزه

284 بازدید | 33 پست

میخوام به امید خدا از این به بعد بعضی روزا چالش بذارم برای رژیم و لاغری

این چالشارو نمیشه دائمی انجام داد چون خوب نیست! اما به عنوان شوک خیلی تاثیر خوبی در لاغری و سلامتی دارن

از اونجایی هم که عاشق کارای گروهی هستم، اومدم تاپیک بزنم که حتی اگر دو نفر هم که شده کنارم قرار بگیرن تا بتونیم این چالش رو انجام بدیم!

اگر دوست داشتید شما هم انجام بدید! مطمئن باشید انرژی و حس خوبی بهتون میده.

برای چالش امروز حذف کامل قند و روغن(چه مصنوعی چه طبیعی) و یک ساعت ورزش رو در نظر گرفتم

توجه داشته باشید که فقط امروزه! پس برای یه روز هم که شده فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه که از چربی ها و شیرینی ها(چه مفید چه مضر) فاصله بگیریم! بدن روزانه به اینها احتیاج داره،پس امروز مجبور میشه از ذخیرش برداره چون قرار نیست از بیرون چیزی دریافت کنه!

از ساعت 12 شب به بعد هم هرکی که توی چالش شرکت کرد بیاد بگه که امروز دقیقا چکارا کرد و چیا خورد! حتی اگر درست انجام ندادید هم اشکالی نداره،بازم بیاید بگید!

ورزش رو هم انجام بدید! اگر عادت به ورزش ندارید اصلا ورزشهای سنگین انجام ندید! یک ساعت توی خونه پیاده روی داشته باشید! اگر هم چالش دیگه ای مد نظرتونه بگید که در روزهای دیگه ازش استفاده کنیم

حالا هرکی پایه ست بسم الله

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

امروز نه😄

الان دو تا جعبه شیرینی خونمونه که ازش گذشتن کتر راحتی نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هستم 😍 خودمم رژیمم این ماه ۳ کیلو کم کردم

عالیه عزیزم

خیلی خوش اومدی

من که بساط خیار و گوجه و پنیرو پهن کردم که اولین وعده بدون روغن و شکر رو بخورم  

راستی ورزش رو میتونی تقسیم کنی اگر نمیتونی یک ساعت رو پشت سرهم انجام بدی!

امروز نه😄الان دو تا جعبه شیرینی خونمونه که ازش گذشتن کتر راحتی نیست

یه چیزی بگم

میدونی اگر امروز از پسش بربیای یه قدم خیلی بزرگی برداشتی؟ خیلی بزرگتر از قدمی که ماها برمیداریم،چون تو جلوی وسوست رو گرفتی! کاری که معمولا توش شکست میخوریم

خوده من که بارها شکست خوردم  به نظرم کار بزرگی کردی اگر امروز انجام بدی

تنبلی نکنید! فقط یک روزه ها

بعد از انجامش یه دنیا انرژی مثبت میگیرید

مخصوصا خانمایی که مثل خودم تپل تشریف دارن  خوب میدونم هربار که یه چیز ناسالم میخوریم چقدر انرژی منفی و عذاب وجدان میاد سراغ کسی که وزنش بالاست

من هستم 😍 خودمم رژیمم این ماه ۳ کیلو کم کردم

عزیزم فکر کنم امروز فقط منو شماییم  

ان شاءالله روزای بعد تعداد بیشتر میشه

عالیه عزیزمخیلی خوش اومدیمن که بساط خیار و گوجه و پنیرو پهن کردم که اولین وعده بدون روغن و شکر رو بخ ...

مرسیی 

نوش جان 😍 

منم تخم مرغ آب پز خوردم صبحانه 

ناهار هم احتمالا کته بدون روغن باشه 

ورزش رو نیم ساعت صبح انجام میدم نیم ساعت عصر

عزیزم فکر کنم امروز فقط منو شماییم ان شاءالله روزای بعد تعداد بیشتر میشه

انشاالله

برنامه شما واسه ناهار چیه 

وزنتون چقدره هدفتون چنده؟ 

من وزن فعلم ۶۵ میخوام بشم ۵۸ قدمم ۱۶۰

مرسیی نوش جان 😍 منم تخم مرغ آب پز خوردم صبحانه ناهار هم احتمالا کته بدون روغن باشه ورزش رو نیم ساعت ...

نوش جونت عزیزم

منم احتمالا ورزشمو تقسیم بر سه میکنم یا تقسیم بر دو

انشااللهبرنامه شما واسه ناهار چیه وزنتون چقدره هدفتون چنده؟ من وزن فعلم ۶۵ میخوام بشم ۵۸ قدمم ۱۶۰

من چون دارم صبحانه رو دیر میخورم احتمالا دیگه ناهار نمیخورم! برای شام هم فعلا برنامه ای ندارم! شاید خوراک لوبیا درست کنم شاید هم همین نون پنیر و خیارگوجه رو بخورم!

اختلاف وزنمون خیلی زیاده  من قدم 167 و وزنم 102

اکثر چالشارو اگر پایه باشی تگت میکنم عزیزم! پایه ای؟

من چون دارم صبحانه رو دیر میخورم احتمالا دیگه ناهار نمیخورم! برای شام هم فعلا برنامه ای ندارم! شاید ...

آره به نظرم وعده هاتو کمتر کنی بهتر باشه 

پروتیین زیاااد مصرف کن به جاش قند و چربی و حذف کن 

اره گلم خوشحال میشم اگه جایی در باره رژیم و ورزش بودی منو هم تگ کنی 😍 

امیدوارم هرچه زودتر به وزن ایده آلت برسی 

عالیهسعی کن هوازی انجام بدی برای چربی سوزی عالیه اب هم زیاد بخور متابولیسم بدنتو میبره بالا

آره خودم هم دارم به ورزشای هوازی فکر میکنم! باید چندتا حرکت شکم هم انجام بدم، دکترم گفته!

داروهای هورمونی مصرف میکنم! به نظرت باعث چاقی میشه؟

آره به نظرم وعده هاتو کمتر کنی بهتر باشه پروتیین زیاااد مصرف کن به جاش قند و چربی و حذف کن اره گلم خ ...

الهی آمییییین

حتما تگت میکنم گلم

مم قبلا یبار 40 کیلو کم کردم! 20 سالم بود! ولی خب چون رژیمم اصولی نبود چهار پنج سال بیشتر دووم نیاوردم! باید همزمان هم مشکلاتی جسمی که باعث چاقی شدن مثل هورمونهام ،هم تغذیه و هم تحرکم رو اصلاح کنم، شاید همه چیز اوکی شد

دکتر میگفت باید بچه بیاری! میگفت اگر بچه بیاری خیلی لاغر میشی! فعلا ک خدا توفیق مادر شدنو بهم نداده!