2777
2789
عنوان

خرید درمانی و عواقب ان

608 بازدید | 33 پست

دوستان وقتتون به خیر باشه‌

کیا به خرید درمانی اعتقاد دارن یعنی فکر میکنن وقتی شرایط روحی بدی دارن خرید کردن اونا را سرحال میاره 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خرید کردن این حس تخلیه هیجان ر ا داره 

ولی افرادی هستن که به نوعی به خرید اعتیاد دارن و معمولا هم خرید کالای خاصی هر چند بسیار تکراری اونا را اروم میکنه 

من خرید می کنم خوش به حالم میشه برمی گردم خونه حساب کتاب می کنم دچار افسردگی عمیق تر از قبل میشم 😂😂😂

یه مدت هم اعتیاد به خرید کرم های زیبایی داشتم الان یه کم ترک کردم. افتادم رو دور اعتراف خخخ

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
من.   عواقبشم خالی شدن کیف پولم و کارتم😀 بعد دوروز پشیمون میشم تازه😥

بله بدترین نتیجه ش پشیمانی از خریدنه اون چیزه 

بله بدترین نتیجه ش پشیمانی از خریدنه اون چیزه 

من با خریدن چیزای ارزون رنگی اروم میشم برای همین این پشیمونی و ندارم چون ارزونه,مثل دستبندای رنگی ماژیکای رنکی مداد رنگی و کلا هرجی رنگی😄

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
من با خریدن چیزای ارزون رنگی اروم میشم برای همین این پشیمونی و ندارم چون ارزونه,مثل دستبندای رنگی ما ...

بله ولی اتفاقا یکی از اثار این مورد اینه که افراد معمولا میل به خرید کالاهای ارزون دارن و قیمت کم کالا فریب دهنده س 

بعد با انبوهی از وسایل ریز و درشتی مواجه ن که واقعا نیازشون ندارن

من هم معتادم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله