2777
2789
کابینتای من نارنجیه خودم نساختم خونه خریدم اینا رو داشت اصلا هیچ جای دنیا نارنجی ندیدم خیلی بی کلا ...

قبلا اینجور رنگا خیلیا میزدن خداروشکر کن ک خونه داری کم کم دستت باز شد عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صدفی دوست دارم یا سفید و طوسی کم یا هم سفید خالی سلیقه ایه

منیکه چندسال پیش سفیدطلایی زدم

برادرشوهر وخواهرشوهرم میخواستن خودشون بکشن که این دخترسلیقش دهاتیه وفلان

ولی بعدش خودشون رفتن شیرآلات طلایی خریدن🤭

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یعنی قشنگ نیست عزیزم؟توروخداحالم بدشد،،حدااقل بگوکهذقشنگه دلم یکم اروم بشه

نه قشنگه ولی من کلن طوسی اصلننننن نمیپسندم همه جا هم هس من دوسدارم همش متفاوت باشه من ممبران بیشتر دوسدارم 

اینه اشپزخونم من رنگ‌چوب میپسندم اصن چیدمانشم دوسندارم

امکانش هس عکس یدی من ندیدم فقط کابینت انزو رنگ ابی نفتیو سبز دیدم خیلی شیک بودن

رنگ استاتیک نارنجی اصلا خیلی غیر عادیه می ترسم شناسایی بشم چون رفت و آمدم زیاده و می دونم دوستام هستن اینجا

اسی من میخوام خونه بسازم مبخوام کابینت انزو بزنم رنگ ابی نفتی یا سبز پاستلی اینجور رنگا هر صد نفر شاید ده نفر بپسندن ولی ویلاهایی اروپایی اکثرن این رنگن اگه حریف شوهرم نشم سفیدو رنگ چوب میزنم حتمن