2777
2789
عنوان

چجوری مشتری پیدا کنم واسه عکاسی

142 بازدید | 21 پست

سلام صبح همگی بخیر امیدوارم‌ حال همتون عالی باشه

خانما من عکاسی تبلیغاتی انجام میدم ولی نمیدونم چجوری باید مشتری پیدا کنم 

الان تو شرایطی هستم که واقعا به کار احتیاج دارم 

کارم عکاسی از محصوله و بیشتر به درد انلاین شاپا میخوره مثل انلاین شاپ لوازم ارایشی، انلاین شاپ طلا جواهرات و بدلیجات و پوشاک و…

سابقه کار دارم نمونه کار هم دارم منتها نمیدونم چجوری باید توجه انلاین شاپ هارو جلب کنم

یه کاری که خیلی دوس دارم انجام بدم عکاسی از ناخن ولی نمیدونم چجوری توجه یه ناخن کارو جلب کنم 

اگه تجربه مشابه دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین🥲🥲🥲

یه ایده بهم بدین دق کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما می تونین برای شروع از مدل هایی که دوست دارن مدل بشن و نشدن ویا پیشنهادی نداشتن شروع کنی. پیج بزنی و اونجا عکس هارو ادیت شده بزنی...برای شروع کار برو. تو دیوار شهرتون ناخن کارهای متوسط رو پیدا کن ن سالن های شلوغ پیشرفته.. با متوسط ها حتی تازه کار ها.. برای شروع اصلا قرار نیست در قبال پولی بگیری اون نیاز به عکس داره شما نیاز به یک مدل ناخن و کشب اعتبار! پس لزوما کسب پول مهم نیست بلکه اعتبار ارتباط و اون توانایی هم. مهمه که در یک فرایند منجر به پول هم میشه 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

یکسری کانال ها هستن اینا مثل بچه های دانشجویی یا امتور هایی که فیلمسازی می کنند فیلم کوتاه یا تئاتر همه شون برای رزومه نیاز به عکاس دارن اما چون معمولا دانشجوییه هزینه اونطوری نمی‌توان بدن اما شما در قبال میتونی برای خودت رزومه درست کنی، با آدمای بیشتری ارتباط بگیری ک اینها بعدا میتونه کمکت کنه. کانال دارن تو تو تل یه جست و جو کن میاره. 

حتی برای مدلینگ هم میتونی یه گهی بدی تو دیوار یا تو پیچت همونجوری ادمهکه میریزه🙂

خب باید یه پیج کاری فعال داشته باشید تا مشتری ها رو جذب کنه

یبار پیج زدم ولی هیچکس فالو نکرد خیلی هم فعالیت کردم ولی جواب نداد اصلا دیده نشد🥲 احتیاج‌ به تبلیغ داره که اونم واقعا از پس هزینه‌ش برنمیام فعلا

تبلیغ کن ه طول میکشه دیگه تا مشتری جذب کنی. پله پله

طول بکشه فوقش ۶ ماه طول میکشه 

از طول کشیدنش نمیترسم 

میترسم خودم برم سمت مشتری بهشون پیشنهاد بدم 

حاضرم حتی یه مدت رایگان کار کنم واسشون اگه راضی بودن ادامه بدیم ولی واقعا میترسم و نمیدونم از کجا باید پیدا کنم کسی که عکاس بخواد 

شما می تونین برای شروع از مدل هایی که دوست دارن مدل بشن و نشدن ویا پیشنهادی نداشتن شروع کنی. پیج بزن ...

بله واقعا درسته 

تبلیغات دهان به دهانه که کارسازه 

ولی مشکل اینجاس که از اطرافیانم هیچکس کسب و کار خودشو نداره که احتیاج به عکاس داشته باشه که من بتونم از یه جایی شروع کنم 

بله واقعا درسته تبلیغات دهان به دهانه که کارسازه ولی مشکل اینجاس که از اطرافیانم هیچکس کسب و کار خود ...

دیوااار خواهر.. 

دوم برو تو گوگل سرچ بزن کانال مدل تلگرام و اینا میاره یچیزایی 

خب باید بدید براتون تبلیغ کنن ارزش داره

کمترین مبلغ تبلیغ الان ۲ ملیونه که معلومم نیست بازدهی بده یا نه 

اگه ناخناتون کاشته میشه بپرسم تا حالا ناخن کارتون پیج داره؟ اصن ناخن کارا همشون پیج دارن یا نه؟ 

بنظرتون ایده ناخن درسته یا باید مسیرمو عوض کنم