2777
2789
عنوان

بابام انقدر برنج رو بدپخت 😐

345 بازدید | 43 پست

مامانم اونسری خونه نبود،

ؤ خواهرم گریه کرد که من برنج سفید میخوام با تن ماهی بخورم. کسیم توخونه بلد نبود برنج درست کنه ( نه من بلد بودم تابحال درست نکرده بودم نه پدرم بلد بود )

خلاصه.. زدم توی اینترنت که دستور پخت برنج رو بیاره، برنج رو یه ساعتونیم دوساعت فقط گذاشتم که آبش شفاف بشه. میخواستم طبق اینترنت درستش کنم

دیدم دیگه بابام برنج رو درست کرده. 

دیدم اولش برنج خیلی روغنی بود و فوق‌العاده خشک و بیمزه! به خواهرم گفت فقط همین امروز روبخور تحملش کن😐 واقعا خودمم بلد بودم برنج رودرست میکردم..

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

آخرسر فهمیدم بابام بجای روغن به برنج روغن زیتون زده 😐

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این به بعد یاد بگیر

من نبابا ازپسش برنمیام.. مامانم غرمیزنه نمیذاره اشپزی کنم خودمم خوشم نمیاد 

تلاشش ستودنیه🙏

خب بار اولمون بود 😁

وا مگ برنج پختنم کار داره دیگه بزرگ شدی یه برنج پختنو باید یادبگیری😐

والا بلد نبودم خودمم تابحال درست نکرده بودم.

من اولین بار که برنج  درست کردم، ۹ سالم بود😅 (مادرمم شاغل بود)  یه وقتایی که خورشت درست میکرد، زنگ میزد میگفت برنج بذار تا یک ساعت دیگه خونه م! 

بنظرم باید برنج و بلد باشی حداقل! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

برنج پختن که اسونه عزیزم

حتما یاد بگیر هم دمیشو هم ابکشیشو 

حداقل تنها شدی گشنه نمونی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بابای من آشپزیش خوبه

اما یه بار هرچی میگفتم پدر من رب ماکارانی تو مواد باید خیلی باشه چون با ماکارانی مخلوط میشه

میگفت نه تو بلد نیستی اینجوری نمیشه خرد

میگفتم مگه میخوای موادش و بخوری 

گوشش بدهکار نبود

رنگ ماکارانی مثل گچ در آورد 😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

عزیزم برنج رو کته کنید بهتره ، دو لیوان برنج با دو لیوان آب بریزید تو قابلمه ،آب درحد یک ونیم سانت روشو بگیره بعد یه قاشق روغن نصف قاشق هم نمک بریز مواظب باش شور نشه بعد بزار رو حرارت کم اگر سفت بود کمی آب بریز دوباره دم بکشه مواظب باش زیاد آب نریزی شفته بشه