2777
2789

باتپش  قلب بیدارشدم خواب دیدم دوتا دندون جلویی پایینم باکلی سفتی وریشه زرد قوی خیلی ریشش محکم بود با خونریزی زیاد کنده شد دوتا کنار هم بود اما هیچ جای خالی تودندونم حس نمیشدیعنی جاش پربود کلیم خون اومد دندونا دوتا کنارهم باریشه خیلییی محکم انگار قدیمی بودن ریشه هاشو میدیدم محکم قطور  وای باتپش پریدم وای ازاسترس مردم خدایا خودت بخیر بگذرون هرچیزی به جون خودم بزنه 

بچه هام وشوهرم وخانوادم سلامت باشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده.

همیشه خوابها واقعیت ندارن.

گاهی تعبیر عکس دارن 

ب دلت بد نیار

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

نگو اینجوری که ب جون خودم بزنه اصلا اینجوری دعا کردن خوب نیست 

بگو هر چی هست ب خیر بگذرون 

یه صدقه بزار کنار + یه وعده غذا بده به یه فقیر 

ان شاءالله خیر میشه اینو همیشه مامانم میگه 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

تعبیرش خوب نیسولی چون خون دیدی تو خواب باطل شده

بعدی که افتاد فقط خون تف میکردم پردهنم خون بود

وای خدا من خودم دوسه روز بعدزایمانم از قلبم بزور نفس میکشم 

این خوابم قلبم بدتر بدرد اورد صدقه بدم ایت الکرسی بخونم 

حتی مرغ کشتیم دادیم بیرون گوسفند بگیرم سرببریم بدیم بیرون چندتومن کمک کردیم صدقه دادیم

این خواب چی بود دیگه یا خدا

بعدی که افتاد فقط خون تف میکردم پردهنم خون بودوای خدا من خودم دوسه روز بعدزایمانم از قلبم بزور نفس م ...

خوابایی ک خون توشه تعبیز نداره نترس

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

[QUOTE=363570352]نگو اینجوری که ب جون خودم بزنه اصلا اینجوری دعا کردن خوب نیست  بگو هر چی هست ب خیر بگذرون&n ...[/QUOTE

استارتر لطفا همین کار که گفتم انجام بده 

صدقه یه ۱۰ هزار تومن بزار کنار 

ناهار هم هرچی دارین اندازه ی یه وعده برای یه فقیر یا گدا بزار تو همین ظرفای یکبار مصرف و بده بهشون 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️