2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده

595 بازدید | 28 پست

ببخشید اینو میگم شوهرم خیلی سرد شده قبلا هر روز ازم را.طه میخواست اما الان ده روز به ده روز میخواد 

شوهرم آدم گرم مزاجیه الان یهو اینجوری شده خیلی تو دلم شک افتاده نکنه داره بهم خیانت میکنه لطفا بهم کمک کنید کسی یه همچین مشکلی پیش اومده براش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل مالی نداره؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

میشه تاپیک آخرم بیایید متاهل ها 😔

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مشکل مالی نداره؟

راستش تازگی داره یه ویلا میسازه برای اجاره روزانه دادن سخت مشغول پول دراوردنه یعنی الان بیدار شد رفت ساعت ۹ شب میاد خونه بخاطر همین شک کردم نمیدونم واقعا بخاطر کار میره یا یجیز دگ😭

راستش تازگی داره یه ویلا میسازه برای اجاره روزانه دادن سخت مشغول پول دراوردنه یعنی الان بیدار شد رفت ...

فشار کاری میل رو کم میکنه