2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی طلاق گرفته باشن؟🤔

حتما تهش طلاق نباشه ولی اون ازدواج اشتباه باشه

مثلا تو اقوام خودمون مادرشوهر اصلا راضی به ازدواج پسرش نبود چون عروسش میشد خواهر عروس بزرگش،هرچقدرررر گفت نمیخوامش پسره کوتاه نیومد الانم دارن زندگی میکنن ولی شرایطی پیش اومد یه روز پسره به مادرش گفته کاش حرفتو گوش میکردم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

بله 

ازدواج کردن

خانم خیانت کرد

شوهر خودکشی کرد

خانوم با اون آقایی که خیانت کرده بود ازدواج کرد

آقا رو بخاطر مواد گرفتن

خانوم طلاق غیابی گرفت و با یه آقای دیگه دوست شد

شوهر سابق آزاد شد اسید پاشید روش

الانم خانم تنها زندگی میکنه

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
موافقمتازه خیلی اتفاقات قبل از اینها بود ولی خب در مورد ازدواج همین تیکه مربوط میشد.

آره معلومه 

خانمه جز کم ترین افراد بود که شنیدم تاوان کاراش رو تو این دنیا داده 😅آخه هرچی بدجنس خیانتکار دیدم یکی از یکی خوشبخت تر

آره معلومه خانمه جز کم ترین افراد بود که شنیدم تاوان کاراش رو تو این دنیا داده 😅آخه هرچی بدجنس خیان ...

به نظرم همه تقاص کارشونو میدن. چه خوب چه بد. شاید الان نبینیم و به ظاهر همه چی خوب باشه ولی خدا حواسش خیلی هست🥲

تازه شوهرش جلوی چشم بچه ش و پدر و مادر خودش، خودشو کشت

چه دردی بالاتر از این واقعا؟ 

به نظرم همه تقاص کارشونو میدن. چه خوب چه بد. شاید الان نبینیم و به ظاهر همه چی خوب باشه ولی خدا حواس ...

واقعا خیلی شوهرش گناه داشته دلم براش ریش ریش شد بعد برای پدر مادر خودش 

بیچاره 

نمی‌دونم واقعا هر آدم دل سیاهی ک دیدم زندگیش گل بلبه😅شاید باید منتظر بمونیم 

حتما تهش طلاق نباشه ولی اون ازدواج اشتباه باشهمثلا تو اقوام خودمون مادرشوهر اصلا راضی به ازدواج پسرش ...

ببین بیشتر پسرای ایرانی ذاتا تو درک و فهم مسائل ضعیفن و چون تربیت نشدن برا زندگی زناشویی اینا اگه خودشون انتخاب کنن بعد به مشکل بخورن میگن کاش به حرف مامانم گوش میدادم فلان دخترو میگرفتم

اگه با سلیقه مادر پیش برن همیشه تو دلشون حسرت دوست دخترشونو دارن 

در کل قبول نمیکنن که خودشون اشتباه کردن نه درست خودشونو شناختن ببینن چی میخان نه تونستن طرف مقابلو بشناسن و یه زندگیو شروع کنن

برا دخترام همینه

واقعا خیلی شوهرش گناه داشته دلم براش ریش ریش شد بعد برای پدر مادر خودش بیچاره نمی‌دونم واقعا هر آدم ...

اوهوم :( اصلا یه چیزای دیگه هست بشنوی برگات میریزه

شاید اونا میخوان گل و بلبل نشون بدن زندگیشونو! ببین من طرفو میشناسم تو بدبختی غلت میزنه ولی به بقیه که میرسه یه جوووری خودشو نشون میده که همه میگن خوشبحالش و اینا. از کار یسری آدما نمیشه سر در آورد حالا اینکه موذی هم باشن بماند