2777
2789

جهت سرگرمی و شوخی میگم با عرض پوزش من پسر هستم 

یکم واسم عجیب بود طرف تاپیک میزنه برای گوشهایت مثلا یه دوتا شاخ و برگ هم میزاره کناره نوشته و تزئینش میکنه 😂😂😂خواهر من مگه سالاده بعدش هم تاپیک رو قفل میکنه 

دو سه صفحه اول و دیدم واس تک تک اعضای بدن نوشته بود برای مینای دندانت 😂😂مسواک بزن خب خواهرم برای غضروف بین مهره شیش و هفت کمرت 😂😂 خب حالا واس چی قفلش میکنی بزار یه دو نفرم اظهار نظر کنه شاید یکی اصلا ازت مشاوره خواست علامه دهر واقعا اونایی که تاپیک میزنید و همه رو هم سریع بدون اظهار نظر قفل میکنید فکر میکنید زندگی سالمی دارید چه حسی دست میده خب خواهر یا نزن یا بزار باز باشه مردم نظر بدن شاید یکی هم برای جوراب پایمان گفت 😂 نکشیمون سالم الدوساری(بازیکن تیم ملی عربستان) 

دقیقا اه اه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلشون نمی‌خواد کسی نظر بده 

کاهی هم دلی می‌نویسن 

گاهی حوصله آدم سمی و تمسخر ندارن 

کاهی هم برای اینکه بشه پاک کرد

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

سالاد😂

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

منم تا میام یه زری بزنم میبینم قفل شده طفلی کودک درونم بهش بر میخوره ناناعت مبشه

یه سوال بی شوخی جواب بدید لطفا من پیش خونوادم یا خیلی خیلی جدی ام و بحث و سر و صدا به بار میارم و واقعا زندگی و سرسری نمیگیرم و بعضی اوقات کودک درونم فعال میشه و میشه دو سالم جفت پا میپرم هوا آخ جون آخ جون میگم البته این حرکات رو واس اینکه داداش کوچیکم بخنده میکنم احساس میکنم متاهل بشم جلوی زنم اینجور میکنم

کار اشتباهی میکنم ؟

به نظر شما من که به اونی میخوام فکر میکنم اونم فکر میکنه شما آقا هستین آقایون بهتر می‌شناسید؟

خواهر من از خیر این قضیه بیا بیرون شما چند سالتونه که به یه مرد ۴۰ ساله علاقه مند شدید

32 به نظرتون به من فکر میکنه؟ من بهش فکر میکنم اون چی؟

خوارد برو تراپیست اصلا کار معقولانه ای نکردی و نه اصلا بهت فکر نمیکنه من خودم به یکی علاقه مند شدم ولی شما خیلی اوضاعت بد تر از منه کسی که بقول شما واسش خود کشی کردن احتمالا اونا رو وابسته کرده یا کاری کرده که واسش خودکشی کردن